Glas Javnosti

OVO SU NAJBORBENIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Sa njima ne ulazite u RASPRAVU!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svaki horoskopski znak poseban je zbog osobina koje poseduje, pa tako svaki od njih na različite načine znak izražava svoju ljutnju, a ako ne želite da upadnete u probleme izbegavajte svađu sa ovih pet horskopskih znakova.

Jarac

Jarčevi su obično vrlo pribrani i odgovorni. Oni obično nemaju emotivne ispade, ali ponekad njihov bes izvlači najbolje iz njih.

Ljutnja ih lako može preplaviti, a ne boje se da svoje nezadovoljstvo usmere ka najbližem cilju. Oni su vrlo snishodljivi kada su ljuti i uvek će kriviti druge.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što se može reći da bi se smirili. Oni se obično ne ljute bez razloga. Ipak, koliko god da su ljuti, njima je samo potrebno vreme da se ohlade.

Kada su frustrirani mogu postati vrlo glasni. Oni imaju malo strpljenja za bilo koga ko ih iritira kada su ljuti.

 

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto veruju da su u pravu i neće odustati od svađe. Lavovi su prave užarene glave. Oni se ne boje da u svoju svađu uključe i uvrede. Ponekad mogu preuveličavati svoju ljutnju.

Čak i kada nisu u pravu i kada se ljute bez pravog razloga, oni to nikada neće priznati i nikada neće doći da se izvine prvi.

Škorpija

Škorpije su sigurne u sebe i vole da uvek budu u pravu. Kada se nekome zamere, ne mogu pustiti stvari tek tako, moraju sve istreati na čistac. Škorpije mogu biti pasivno agresivne i sklone zajedljivim primedbama kada su ljuti, piše Atma.hr.

 

Iako su Škorpije obično mirne i staložene, one takođe mogu biti zle i neprijatne kada ih neko iritira.

Strelac

Strelčevi obično nisu pakosni, ali kad su ljuti mogu biti vrlo nezgodni. Kao vatreni znak, Strelac se doslovno "puši" kada je ljut.

On će se u ljutnji verbalno istresati na druge, a mogu biti i veoma zli sa rečima. Srećom, nakon što ih ljutnja prođe, Strelčevi će se verovatno izviniti za svoje ispade.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR