Glas Javnosti

OVO SU 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJE SU FATALNE ZA MUŠKARCE: Toliko su OPASNE da svojim ČARIMA IZLUDE suprotan pol

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Za njih se može reći d su lepe u svakom smislu, ali su isto tako opasne da svojim čarima izlude suprotni pol.

Postoje prelepe, ali u isto vreme i opasne žene čije čari mogu da izlude muškarce. One su i pomalo misteriozne i obavezno magnetski privlače muškarce. Takve žene su nedostupne i neuhvatljive, ali baš zbog toga neodoljive i izrazito seksepilne i atraktivne.Devica

Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju ono što osećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna. Imaju manire i uvek se ponašaju kao prave dame. One su sposobne da uvrede protivnika samo ako su izazvane.

One se interesuju za književnost, muziku i umetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Devica zna šta muškarac želi. Ona ima urođene vrhunske analitičke veštine.Vaga

Žene Vage su poznate po svojoj lepoti, nežnosti i rafiniranim manirima. Elegantno i ukusno se oblače, nose skup nakit i otmeno mirišu. Samokritičnost pomaže Vagi da se promeni kako bi zadovoljila visoke standarde. Žene rođene u ovom znaku sa pravom smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umetnosti ljubavi. One više vole muškarce umetničke prirode – glumce, pevače, pisce, muzičare, a ne jake i poslovne ljude.

Žena Vaga želi da joj se svi dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni „okvir“. Na bilo kojoj zabavi ona će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Besmisleno je da pokušavate da naređujete Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nežne reči i „meki“ prekor.Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna da sakrije od ostalih sva previranja u svom životu ili karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi sasećajni pogled u tuđim očima, jer ne želi da izgleda kao gubitnik.

Žena-Jarac jasno zna kakav joj muškarac treba. Ona će ga privući izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i svojom hladnoćom. Može neverovatno da manipuliše muškarcima, a da oni toga nisu svesni. Žena rođena u znaku Jarca ceni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala.

U njenom životu nema nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika, piše Stilkurir.Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nežno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovek odbija da bude podrška šarmantnoj dami, kojoj je potrebna zaštita i pomoć? Žena-Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovek se oseća kao primitivni lovac, spreman da ubije zbog jednog osmeha svoje izabranice. Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmehom i humorom.

Imaju urođeno uverenje da dama ne bi trebala prva da napusti auto, da plaća za sebe u restoranu ili da uzme kaput bez pomoći. Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i lepo vaspitanje. Njen muškarac mora da bude kavaljer u svakom trenutku.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR