Glas Javnosti

OVO ĆE BITI NJIHOVA GODINA! Jedan horoskopski znak čekaju NAJVEĆE PROMENE u 2022.

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Jupiter će biti posebno aktivan i doneće najveće promene Ovnovima. Astrolozi predviđaju da će tekuća godina za njih biti ogromna prekretnica.

Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina – što 2022. čini jednom od najvažnijih godina za Ovnove.

Jupiter se smatra dobrom planetom, tačnije planetom rasta i srećnih okolnosti. On donosi hrabrost preuzimanja rizika, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra.

Zahvaljujući Jupiteru očekuju vas promene u svim sferama, od pravca u karijeri, odnosa s ljudima do emotivnih veza i odnosa. 

Ovnovi koji nisu pronašli svoju srodnu dušu mogu da se raduju. Ovo će biti njihova godina.

Imajte na umu, ipak, da ove promene  možda neće teći na način na koji očekujete. Jupiter će prva četiri meseca 2022. provesti u Ribama i vašoj 12. kući zatvaranja, što bi moglo da prouzrokuje i neke teške emocije. Ovo će za biti put prepun iskušenja, ali i oporavka, a ponoviće se još jednom od 28. oktobra do 20. decembra, piše Najžena. 

Tokom narednih nekoliko meseci, astrolozi vam savetuju da zavirite duboko u sebe i realno sagledajte svoje ciljeve i želje. Analizirajte sve segmente života, jer je ovo vaš period, a odluke koje budete donosili će vam uglavnom doneti samo dobre stvari.

BONUS VIDEO: Poznati reditelj priča šta je predvidelo smrt legendarnog pevača

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR