Glas Javnosti

OVIM ZNAKOVIMA SE SMEŠI PUN NOVČANIK: Oktobar će za ova TRI ZODIJAČKA simbola biti PLODONOSAN!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji znakovi će ostvariti ogroman uspeh na polju finansija i posla u narednom mesecu, piše Objektiv.

 

Ovan

Ovan će biti jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova u oktobru. Astrolog savetuje predstavnike ovog znaka da se pozabave odloženim poslovima, kao i da posvete slobodno vreme proučavanju i razvoju svojih veština, to će im doneti finansijski uspeh.

Bik

Za Bika će drugi jesenji mesec biti izuzetno povoljan. Novac će im naprosto “padati u krilo”, a biće uspešni i na svim drugim poljima, veruje astrolog Globa. Ono čega, pak, treba da se paze jeste da povedu računa o trošenju, posebno da se ne upuštaju u rizične poduhvate – to će dovesti do gubitaka i loših posledica.

Vaga

U oktobru 2021, Vaga će moći da poboljša svoju finansijsku situaciju preko poslova sa nepunim radnim vremenom ili kroz neke kratkoročne projekte. Upravo zato predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebalo da propuste priliku da zarade i odbiju neke ponude za poslove koje će im doneti dosta novca.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR