Glas Javnosti

OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ŽIVE U SUROVOJ REALNOSTI: Proverite jeste li i vi među BRUTALNO ISKRENIMA

Astrologija
Autor: Glas Javnosti

Različete karakteristike znakova su ono što nas čini posebnima, neki su više emotivni neki manje, jedni ekstroverte drugi introverte i sve tako u krug. Ono što ćete danas otkriti je da li baš vaš znak spada u one koji su surovo realni i ne plaše se da to i kažu. Ovo su 5 znakova „bez dlake na jeziku“:

Strelac

Ako je raspoložen, sasuće vam vrelo ugljevlje svoje iskrenosti, kroz šalu i sarkazam. Ali ako želi da vas "dozove pameti" zalediće vam kosti svojom poražavajuće logičnom iskrenošću. Strelac ne želi da vas uvredi, njemu je zaista stalo do dobrih odnosa sa ljudima i pozitivno je orijentisan u odnosu na svet oko sebe – on samo želi da vam naslika što jasniju i precizniju sliku, kako biste videli stvari iz njegove perspektive i “opametili se”. Samopouzdanje omogućava Strelcima da kažu tačno šta misle i da se pritom osećaju sasvim prijatno, kao da ne vrše operaciju na otvorenom srcu bez anestezije – dok se vi možete osećati baš tako, kao pacijent kome otvaraju grudni koš "na živo".

Devica

Precizna, analitična i razborita Devica je dobro promislila, pre nego što je rešila da vam saopšti svoje mišljenje, koje vam se uopšte neće dopasti i zbog koga ćete se osećati bedno i glupavo. Ali, možete biti sigurni da vam ništa ne uvija, ne izmišlja i da vas ne laže ni na koji način, kao i da je sigurna da je od ključne važnosti da se suočite sa istinom koju ima da vam saopšti – Devica je sve to već uzela u obzir, razmotrila, analizirala, odmerila, uobličila i daje vam gotov proizvod. Pri tome, ona nudi svu svoju pomoć i podršku u neprijatnoj situaciji i neće ustuknuti ni za korak, neće vas ostaviti da sami "razbijate glavu", sve dok ne odlučite šta ćete da radite, ili ne rešite problem.

Foto: Pixabay

Lav

Lav ne želi da vas uvredi i da povredi vaša osećanja, ali on ima visoke standarde, kako za sebe, tako i za druge i ako ste mu važni, poslovno ili privatno, a pritom ne ispunjavate neke od tih standarda, ili pravite greške, on neće ćutati, niti će mnogo uvijati. Objasniće vam kako stoje stvari i tražiti od vas da se korigujete, ili da odstupite, ako niste u stanju da ispunite ono što se od vas očekuje. Niko nema bolje granice od Lavova, jer oni tačno znaju koliko vrede i uopšte ne nameravaju da zbog bilo koga ili bilo čega spuštaju svoje kriterijume. S druge strane, ako vas pohvali i da vam kompliment, Lav vam ukazuje najvišu počast, jer vam ne laska – budite sigurni da pohvalu zaslužujete i budite ponosni na sebe.

Ovan

Vatreni, neutrašivi i pravični Ovan ima tendenciju da reaguje pre nego što razmisli – radije će biti iskren, nego da prećuti i sačeka, naročito ako je ljut, ili uveren da je u toku neka nepravda. Kada vas Ovan preslišava, osećaćete se kao dete koje je uradilo upravo ono što je zamoljeno da nikako ne radi, kao da ste izneverili njegovo poverenje i da sada zaslužujete da vam se nebo sruči na glavu. On će grmeti i sevati (verovatno i vikati i psovati), ali će sve vreme biti totalno u pravu, čega ćete biti bolno svesni. Naročito vas neće poštedeti grubosti, ako mu je veoma stalo do vas, jer veruje da je bolje biti neprijatan i raščistiti stvari, da bi odnosi ostali neporemećeni. Ovan nije u stanju da laže da bi sačuvao mir, a vrlo mu je teško da ćuti i čeka pravi trenutak – ali to mu ponekad polazi za rukom. Tako da, kad se obruši na vas, nakon što je dao sve od sebe da se strpi i pruži vam šansu, vreme i prostor, budite manji od makovog zrna i dobro slušajte šta vam govori.

Јarac

Jarcu je iskrenost prioritet i pristupa joj sistematski, organizovano i delotvorno, kao i svemu što radi. Ne zanima ga što povređuje vaša osećanja, ako ste vi povredili njegov smisao za odgovornost, fer-plej, lojalnost i organizaciju. Jarac nema vremena za taktiziranje i veruje da su činjenice najdragocenije i svakome dovoljne, pa kad počne da vam iznosi "činjenično stanje" hvatajte beleške, jer nećete moći da ispratite tok njegovih preciznih misli i zaključaka, koji jedni iz drugih proističu. Ni slučajno ne pokušavajte da se branite, jer će vas samo "zakopati" još dublje, nego saslušajte sve što ima da kaže. A tada iznesite svoje činjenice, svoju logiku, stanje i okolnosti, ne da biste se opravdali, već da bi Jarac razumeo kako je došlo do toga da pogrešite. Zatim budite spremni da opet hvatate beleške, o tome kako da efikasnije organizujete svoj mentalni prostor i uklonite iz njega "slepe uglove" koji vam ometaju perspektivu.

(Glas javnosti/Wannabemagazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR