Glas Javnosti

OVI PAROVI NISU ZA LJUBAVNU VEZU: Koji ZNAKOVI se nikako NE SLAŽU?!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Koja dva znaka se neće složiti ni oko mesta za prvi sastanak? U nastavku pogledajte najnekompatibilnije znakove horoskopa čija veza najverovatnije neće uspeti.

Svaki znak može da se zaljubi u bilo koji drugi znak... tehnički. Ipak, prema kompatibilnosti horoskopskih znakova, nisu sve ljubavne veze zapisane u zvezdama.

Koja dva znaka se neće složiti ni oko mesta za prvi sastanak? U nastavku pogledajte najnekompatibilnije znakove horoskopa čija veza najverovatnije neće uspeti.

1. Ovan i Rak
Ovnovi vole da se kreću brzo i da iskoriste romantiku u trenutku. Šta bi moglo biti bolje nego osetiti tu iskru veze i odmah delovati na nju?

Ipak to baš i ne funkcioniše za Rakove, koji su sentimentalni i treba im vremena da uspostave poverenje. Za njih je romansa umetničko delo. Ti promišljeni gestovi — kupovina omiljene flaše vina — drže ove beznadežne romantičare na nogama. Nažalost, do trenutka kada su emotivni Rakovi spremni da se obavežu, Ovan je već pretpostavio da Rak jednostavno nije za njih i nastavio je dalje.


2. Blizanci i Škorpija
Slobodno lutajući um Blizanaca može ih navesti da imaju naizgled kontradiktorna mišljenja što može izbezumiti Škorpiju, koja u svakom trenutku mora da zna gde njihov partner stoji u svemu. Ako se tlo stalno pomera ispod njihovih nogu, Škorpija se neće osećati bezbedno da uloži svoje srce u trajno partnerstvo. Kako će znati da ste pouzdani ako ste previše impulsivni da biste bili dosledni? Blizancima je, s druge strane, najudobnije u dinamičnom okruženju i treba ih prihvatiti i kada izgledaju kao promenljivi čudaci!

3. Jarac i Strelac
Ako se Jarac može sažeti u jednu reč, to bi bilo „profesionalno“. Vredni su, ambiciozni i dosledni. To ne znači da su dosadni – to znači da su ozbiljni u vezi sa onim što žele, što ih čini neverovatno romantičnim i pouzdanim životnim partnerima.

Strelac je, s druge strane, više o toj neurednoj genijalnoj vibraciji pomešanoj sa šarmantnom početničkom srećom. Koga briga ako se pojave kasno sa neočešljanom kosom i pogrešno zakopčanim dugmadima? Oni znaju da mogu da očaraju svakoga u sobi, osim Jarca. Izvinite, ali ove dobro organizovani horoskopski znak želi da stignete na vreme.

4. Bik i Vodolija
Bikovi su stabilni i predvidljivi, posebno u ljubavi. To može da znači romantiku i pouzdanost za neke i stagnaciju za druge. Za Vodolije, inovatore zodijaka, raditi istu stvar na isti način je recept za gušenje i dosadu. Najviše ih uzbuđuje originalnost i potrebna im je osoba sa kojom se zabavljaju da ih intelektualno i umetnički stimuliše.

Za negovanog Bika, to zvuči kao mnogo potrošene energije. Jednom kada pronađu ono što im odgovara, zašto to razbijati? Ali Vodolija je previše spremna da razbije stvari kako bi mogle da se slože drugačije.


5. Lav i Ribe
Osetljive Ribe su preplavljene karmičkom mudrošću i empatijom prema drugima. Ipak, smeli Lavovi su preplavljeni ljubavlju prema sebi i odanošću svojoj posadi – i ne traže ništa manje od partnera.

Lav može da se izjasni o koleginici koja je ukrala zasluge za još jednu ideju, dok bi Ribe mogle da vide drugu stranu priče. Ribe žele da sačuvaju svačija leđa na svetu.

6. Devica i Vaga
Device je jedna od najduhovitijih znakova u celom zodijaku, a smisao za humor dolazi iz njihove nepokolebljivo realistične prirode. Oni se ne zamaraju sa sitnicama; za njih je gorčina života suočavanje sa integritetom i humorom. To može zvučati osvežavajuće za neke, ali za drugog romantičara zodijaka, Vagu, ne – oni zaista vole sitnice. Oni su optimisti u ljubavi i životu i skloni su verovanju da je skoro sve moguće ako radimo zajedno. Ali ono što smatraju inspirativnim deluje potpuno naivno za Devicu, koja zauzvrat deluje kao velika stara mrzovolja Vagi, prenosi Yahoo.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR