Glas Javnosti

OVI LJUDI ĆE DOBITI NOVAC 25. MAJA: Stiže im NEOČEKIVANI priliv, totalno će se PREPORODITI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

A jedan će dobiti novac 25. maja

Horoskop otkriva da će tri znaka osetiti preporod krajem maja. A jedan će dobiti novac 25. maja. Za njih će ovo biti najbolji period.

unsplash.com
foto: Glas javnostiBlizanci

Blizanci će do kraja meseca ponovo osetiti mir, a očekuju ih i važne odluke krajem maja, koje će orediti dalji tok njihovog života. Blizanci će u ovom periodu rasuđivati na pravi način i sve što budu zamislili ostvariće se.

Na poslu dobijate konačno pravi tretman. Ostavićete stresan period iza sebe.

Rak

Rakovi će izaći iz napetog perioda i sredći misli do 25 maja, da bi u junu potpuno zablistali. Zvezde su ovo znaku posebno naklonjene u ovom periodu, pa je veoma moguće da će konačno rešiti pitanje nasledstva ili će iznenadno doi do novca. Iako je za većinu jun nepovoljan mesec za napredak u karijeru i pronalazak novog posla, za vas je ovo idealan period.

Pixabay
foto: Glas javnostiLav

Prema astrološkim prognozama za jun, Lavovi će biti obasjani energijom samopouzdanja, strasti i kreativnosti. Ovo je savršeno vreme da pokažu svoje talente, ostvare svoje ambicije i dosegnu vrhunac svoje karijere. Lavovi su prirodni vođe, a ovaj mesec će biti idealan za preuzimanje inicijative i ostavljanje snažnog utiska na svoje kolege, nadređene i poslovne partnere.

Kada je reč o ljubavi i romantici, Lavovi će uživati u strastvenim i vatrenim trenucima. Jun će biti povoljan period za romantična putovanja, izlaske i obnovu veza. Lavovi će zračiti samopouzdanjem i šarmom koji će privlačiti pažnju drugih ljudi.

?ENA-NOVAC-PIXA.png
foto:Glas javnosti / EO2S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR