Glas Javnosti

OVE ZNAKOVE ČEKA TEŽAK PERIOD! RETROGRADNI Merkur kreće 14. januara, a evo šta donosi!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Retrogradni Merkur kreće 14. januara i trajaće sve do 3. februara. Do 25. januara će biti retrogradan u znaku Vodolije, a od 25. januara do 3. februara u znaku Jarca.

Ovaj period će vam na prvom mestu doneti preispitivanje - šta želite, a šta ne želite u životu. Kao i uvek, retrogradni Merkur će uticati na sve znakove Zodijaka, ali tri znaka će to osetiti jače od ostalih.

Otkrijte u nastavku ko će biti na "udaru"...

JARAC

Sve tajne, prećutkivanja i ono što ste krili isplivaće na površinu i postaće teško nastaviti živeti u laži. Moraćete da skupite hrabrosti da se izborite sa sopstvenim tajnama i da priznate sve što trebate bliskim ljudima. Moguće je da ćete biti zbunjeni oko toga kojim pravcem dalje da krenete, ali pogledajte duboko u svoje srce i poslušajte šta vam govori osećaj u stomaku.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur doneće vam velike novčane probleme, možda čak i doneti stare dugove na naplatu. Doći ćete u poziciju da morate pravite kalkulaciju i odustanete od nekih želja i projekata.

OVAN

Za Ovna će ovo biti buran period, posebno kada su emocije i odnosi sa bližnjima u pitanju. Čeka vas veliko iznenađenje ili neplanirani događaj koji će promeniti tok stvari u vašoj vezi. Posle toga više ništa neće biti isto, moguće je da će vas to ili naterati da zauvek završite ili da rešite dosadašnje konflikte i nastavite dalje sa više razumevanja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP