Glas Javnosti

Ova tri horoskopska znaka će U NAREDNIH MESEC DANA pronaći SRODNU DUŠU!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Venera je ušla u horoskopski znak Riba 26. januara, što znači da će tri horoskopska znaka konačno pronaći svoju srodnu dušu.

Tranzit Venere u Ribama stvara osećaj smirenosti, pa nas više neće zanimati stvari poput straha, brige ili nesigurnosti. Umesto toga, osećaćemo se dobro i bićemo u miru sa drugima. To je zato što kada Venera uđe u znak Ribe, ljubav postaje glavna tema.

Venera u Ribama donosi ideju potpunog otpuštanja i "otkrivanja", a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam treba. Jer kada ne silimo stvari, one dolaze same od sebe.

Proverite da li ste među ova tri horoskopska znaka, koja će u narednom periodu pronaći svoju srodnu dušu:

Bik

Da je po vašem, bili biste u vezi sa partnerom koji vas poznaje "u dušu" i prihvata takvi-kakvi jeste. Ne silite ništa i zbog toga će vam se ljubavna veza i desiti.

Ovo vreme je prilika da upoznate nekoga sa kim nije samo zabavno biti u vezi, već ta osoba ima nešto posebno i osećate da treba bolje da se upoznate.

Ukratko, odlučili ste da se oslobodite ideje da pošto-poto pronađete srodnu duđu, samo da biste svemiru dali do znanja da vam nije potrebna i da možete da živite bez nje. Upravo zato će Svemir Bikovima pokloniti partnera baš kakvog ste oduvek čekali! Pustili ste sve i sada je Svemir spreman da vas nagradi za vašu snagu i nezavinost.

Blizanci

Budući da ste jako intuitivni, možete unapred da znate da li je neka osoba dobra ili opasna po vas. Pre niste umeli to da razlikujete, zbog čega vam je često bilo slomljeno srce. Sada su stvari drugačije - probirljiviji ste i imate drugačije ciljeve u ljubavnim odnosima. A pre svega, želite prijatelja.

Ne zanima vas ljubav "na brzaka" ili burna romansa; želite nešto što će trajati i kvalitetnu osobu sa kojom ćete podeliti svoj život. Tokom Venere u Ribama, Blizanci će otkriti da im nije tako teško kao što su mislili i da svemir misli na njih. To će postati očitije kada upoznate svoju srodnu dušu, što se može dogoditi u narednih mesec dana. 

Ribe

Venera u Ribama vam kuca na vrata i daje vam do znanja da neko u vašem životu moli za vašu pažnju. Iako to može zvučati pomalo čudno, evo u čemu je stvar. Postoji neko koga poznajete sa posla ili iz neke grupe sa kojom ste povezani, a ta vam osoba toliko odgovara da bi bilo dobro da je bolje upoznate.

Ta osoba bi vrlo lako mogla da bude vaša srodna duša. Retko razmišljamo o ljudima koji su nam možda suđeni kao partneri, zato što to možda zvuči romantično ili preterano poetično, ali ako tu osobu stavite u svoj vidokrug, videćete je u potpuno drugačijem svetlu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR