Glas Javnosti

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU POSEBNA: S godinama postaju sve LEPŠI I LEPŠI!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svaki horoskopski znak ima neke prednosti, ali ovi su posebni po jednoj stvari. Oni svoje unutrašnje kvalitete s godinama stavaljaju u prvi plan, što ih čini da kako su stariji postaju sve lepši.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova nestrpljivost se smanjuje s godinama. Postaju sve više samopouzdani, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost te isijavaju životnom radošću. To se vidi na njihovoj spoljašnjosti, prenose mediji.

Devica

Devica je kao tinejdžerka gotovo neprimetna. Povučena je i oprezna pa ne želi da se nameće. Pri tome zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava specifičnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. Sa nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra sa njom. Ovaj znak postaje sa godinama neverovatno privlačan.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se sa godinama malo smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost.

Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja. To ih čini posebno privlačnima. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povredi.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da ne stare.

Ukoliko ste jedan od njih ovo je sjajna vest za vas. Ukoliko pak želite da pored sebe imate lepe partnere i u kasnijem životnom dobu onda se opredelite za neki od ovih znakova. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR