Glas Javnosti

ONI SU UVEK MRZOVOLJNI I U SVEMU TRAŽE MANE! Ova četiri znaka su najveći NEGATIVCI HOROSKOPA!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Za njih kažu da su bezosećajni i da ne prezaju ni od čega da dođu do cilja. Oni u svemu traže mane, a evo ko su najveći negativci horoskopa.

Otkrijte ko su najveći negativci zodijaka:

Devica

Device imaju veoma težak problem da svet gledaju sa vedrije strane, a razlog tome je zbog njihovog urođenog perfekcionizma i samokritičnosti. A kada se potrude da pronađu vedriju stranu shvate koliko se bolje osećaju i psihički i fizički. I tada dolazi do izražaja njihov smisao za humor kojim oduševljavaju sve ljude koji se nalaze u njihovoj okolini.

Škorpija

Teške i neprijatne trenutke u životu, Škorpije jednostavno ne umeju da posmatraju u drugom svetlu od onog koje jeste. Ali prednost Škorpija za razliku od ostalih znakova je ta da oni poseduju dovoljno snage i odlučnosti da se izvuku iz pesimističkog raspoloženja. Kada primete da ih obuzima pesimizam, jednostano se usredsrede na pozitivne stvari u životu, kao što su ljubav, posao i porodica.

Kada zapadnu u "negativnu" fazu, krivce traže u svojoj okolini. Ako im se u tom trenutku nađete u blizini, teško vama.

Jarac

Ako želite da uživate u životu potrebno je da posvetite više pažnje vedrijim stvarima. Jarac je po prirodi pesimista, na sve stvari u životu gleda sa rezervom i sa dozom sumnje. Ne oslanja se na druge ljude, veruju isključivo sebi.

Ako im se učini da niste na njihovoj strani, zagorčaće vam život dok trepnete. Više uživaju u tuđoj nesreći nego u spostvenoj sreći.

 

Ribe

Ribe su veoma osetljive i sklone su čestim promenama raspoloženja, pa ih je stoga veoma lako povrediti. Teško im je ugoditi, a vrlo često zapadaju u negativne faze. Iako su krhke, neće se ustručavati da vas povrede i osvete vam se ako i pomisle da ste pokušali da se poigrate njihovim osećanjima.

(Glas javnosti/Stil Kurir) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR