Glas Javnosti

ONI ČESTO ZAVRŠE SLOMLJENOG SRCA: Tri horoskopska znaka koja se uvek ZALJUBE u POGREŠNU OSOBU!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop otkriva da određene osobine vašeg znaka imaju veze sa činjenicom da uvek odaberete pogrešnu osobu, zbog čega često završite slomljenog srca.

Rak

Račice su nežne osobe koje žive za dom, porodicu , partnera i decu. One su u stanju sve da urade samo da oforme svoje "gnezdo". U ljubavi su predane i verne. Međutim, grešku koju one prave pri odabiru partnera je ta što one ljubav doživljavaju za ceo život! Iako su svesne posle izvesnog vremena da taj partner nije za njih one slepo idu u brak, formiraju porodicu , ostaju sa tim partnerom jer se "gnezdo" mora održati!

HOROSKOPSKI ZNAKOVI OD

HOROSKOPSKI ZNAKOVI OD 'NAJROMANTIČNIJEG' DO 'NAJUZDRŽANIJEG': Ovi znakovi vam daju SRCE I DUŠU, a ovi beže od OZBILJNOSTI!

Ribe

Uvek i zauvek sve gledaju kroz ružičaste naočare i žive u svom svetu mašte, iluzije...Tako je i sa partnerom. One ga intuitivno nepogrešivo odaberu kada je strast i ljubav najveća. Kako vreme prolaži i strast jenjava,čovek se pokazuje u pravom svetlu sa svim manama i vrlinama.

Ali one iako to vide ostaju u svom svetu mašte i dubokih imaginarnih emocija , tvrdoglavo ostaju sa partnerom svesno zanemarujući njegove mane jer se nadaju da će se desiti njen film u kom je ona glavi režiser i scenarista a partner je glavni lik!

NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Evo koji horoskopski ZNAKOVI su loš spoj!

NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Evo koji horoskopski ZNAKOVI su loš spoj!

Škorpija

Verovatno jedan od najstrastvenijih i najemotivnijih horoskopskih znakova. NJena ljubav duboka, jaka strastvena i mračna. Kada Škorpija odabere partnera ona mu daje najsezualniju i njastrastveniju ljubav! Daje sebe 100% isto to traži i od partnera. Problem nastaje kada oseti sitnicu koja je "žulja" Tada njena ljubav postaje brutalana i otrovna.

Doslovno jede partnera kako emotivno tako i psihički. NJen problem u odabiru partnera je taj što traži sve sada i odmah do krajnjih granica i veoma je zahtevna. Partnera to uplaši i on odlazi. Nije taktična i ne ostavlja prostor partneru

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR