Glas Javnosti

ONI ĆE SE SUOČITI SA LEDENIM ISTINAMA! Pun Mesec u Blizancima donosi SVAĐE za ova tri ZNAKA!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Mesec 19. decembra ulazi u Blizance, znak komunikacije, a evo šta čeka horoskopske znakove.

Pun Mesec donosi mnogo napetosti, a evo koje znakove očekuju nesporazumi, pogrešne formulacije, pa i svađe.

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mesec će vam osvetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu senku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Devica

Imate lep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Meseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni, piše Lepa&Srećna. 

Strelac

Pun Mesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP