Glas Javnosti

OKTOBAR MESEC ZA ROMANSE Ova tri horoskopska znaka očekuje strastvena romantična avantura

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Mesec u Strelcu traje od 9. oktobra do 12. oktobra 2021. godine, a za tri horoskopska znaka priprema romantičnu avanturu i oni će imati prilike da uživaju u ovoj prelepoj, strastvenoj energiji.

Bik

Prolazili ste uspone i padove u vezi, a ako je to nova romansa, onda su nivoi očekivanja postavljeni još više – što takođe znači da postoje i mogućnosti razočaranja. Međutim, pošto ste to vi, Bikovi, nećete odustati jednostavno zato što ste naišli na prepreku.

Umesto toga, potrudićete se oko odnosa sa partnerom i ponovo ga okrenuti u nešto uzbudljivo i obećavajuće. Ali to nisu samo reči – vi se bavite akcijom, a to znači plan, za vas i vašu dragu osobu, da, na primer, izađete na ozbiljan romantični sastanak – što znači „bez reči, samo dela“.

Možda ćeste spiskati i velike svote novca na zajednički rad na vezi – putovanje, avanturu, uzbudljive večeri i lude noći, ali, šta je uopšte novac? Tu je da vaš život sa partnerom učini uzbudljivijim. Kupite sebi zabavu – nastavite!

Rak

Mesec u Strelcu oživljava sve za šta se zalažete – a romantika i avantura su tu sa svim lepim stvarima koje ćete doživeti ovih dana. Ne zahtevate mnogo, ali vodite računa da dobijete određene stvari u vezi i poštovanje je broj jedan u vašem životu.

Zato, kad se pripremite za odlazak u noć, dozvolite sebi zahvalnost makar za to jedno noćno izlaženje, jer će ta jedna noć biti velika … zaista velika, puna avanture i strasti, a sve što vam zaista treba je baš ta, jedna noć.

Očekujte da će vaš partner biti oduševljen, čak i iznenađen i shvatićete koliko je vašoj voljenoj osobi do vas zaista stalo. Možda je to sve što ste oduvek želeli – činjenica da ste ipak zaista voljeni i obožavani.

Nemojte sumnjati, ljubav, romantika i avantura su tu za vas, a velika je šansa da će se to vaše „veliko veče“ održati tokom sledećih dana.

Strelac

Ne samo da vam je dobro tokom Sunca u Vagi, već i zaista uživate u oktobru, a ova sezona ima planove i za vas … poput onih koji se tuču romantike i avantura. Uvek vam treba nešto čemu se radujete – putovanje, krstarenje, neka vrsta odlaska, čak i veče rezervisano za karaoke i piće sa društvom.

Vi samo želite da znate da je vaš život donekle zacrtan za zabavu. U redu vam je da naporno radite i zarađujete, sve dok se taj novac troši na odmore i kul materijalističke „stvari“ kupljene u stranim mestima, uz priče vezane za njih.

Kada je Mesec u Strelcu, romantika je ipak vaše srednje ime, a romantiku možete pronaći u gotovo svemu – to je zbog tog vašeg ludog, divljeg uma. Možda ste trenutno potpuno sami, a ipak ćete zbog ovog tranzita pronaći ljubav, romantiku, strast.

Imaćete avanturu – čak i ako se to dogodi dok sedite u kancelarijskoj stolici. Vi, Strelče, više nego bilo koji drugi znak ovde, možete iskoristiti ovu Mesečevu energiju da ostvarite svaku svoju skrivenu fantaziju.

(Glas javnosti/Zadovoljna)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR