Glas Javnosti

Odišu seksipilom, samopouzdanjem i šarmom i najveće su zavodnice zodijaka!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Tri horoskopska znaka bukvalno vrte muškarce oko malog prsta! One su šarmantne, duhovite, seksipilne i smele, a njihova tajna kojom zavode muškarce leži u njihovoj snažnoj ličnosti. Uvek u centru pažnje muškaraca, ove žene su boginje i muze jačeg pola!

Lav

Žene rođene u znaku Lava pune su samopouzdanja, a većina muškaraca to voli kod žena. One su rođene za flert i zavođenje, to ih zabavlja. Posebno im je drago to što su u centru pažnje jačeg pola. Ne veruju u to da jaka žena odbija muškarce od sebe. Njihovo načelo je da jaka žena odbija slabe muškarce od sebe, a slabi muškarci nisu centar njenog interesovanje. Štaviše, lako ih odbacuje od sebe i ne posvećuje im posebnu pažnju.

Škorpija

Žene koje su rođene u znaku Škorpije svojom sirovom seksualnom energijom izuđuju muškarce. Svojom zanosnošću opijaju sve oko sebe. Toga su odlično svesne, dobro znaju šta hoće, pa ako im se neki muškarac dopadne, znaju da će ga lako osvojiti.

Strelac

Žene Strelci imaju odličan smisao za humor. Veoma su šarmantne, pa zbog toga lako sklapaju prijateljstva sa muškarcima. Obično to brzo preraste u nešto više jer im je veoma teško odoleti. Često se šale i na svoj račun, pa su omiljene u društvu. Spontane su i opuštene, te su svima neodoljive.

(Izvor: Vestinet.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR