Glas Javnosti

NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Ovim znakovima Zodijaka je SUĐENO da STAROST dočekaju SAMI

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Zvezde su krive za sve.

Njihov emotivni život nije običan horor film u koloru, to je propalo Rimsko carstvo ljubavnih odnosa.

Umišljaš da te možda baba tetka urokljivo pogledala ili strina nabacala magiju pa je to možda razlog što brineš da ćeš doveka ostati sama. Nije zlobna rodbina tome kriva, već Zvezde! Da si se rodila nekoliko sati ranije, možda bi do sad već 2 muža promenila i petoro dece rodila, ali šta da se radi, takav ti horoskop.Bik

Sebe vidiš kao jaku, samosvesnu i ambicioznu devojku, ali muški rod u tebi vidi ženu koja je sama sebi dovoljna. Nesumnjivo privlačiš svojim šarmom i otvorenošću uma, ali onaj ko je sa tobom u vezi oseća se kao da je stalno na testu, iznova i iznova mu postavljaš nove izazove ne bi li videla dokle je spreman da ide, piše Alo. 

Često se oseća kao da ste na takmičenju, jer u tvojoj prirodi je da dokažeš kako ti sve možeš bolje, pametnije i brže, pa se neretko oseća kao da je u tvojoj senci. Tvoja pričljivost mu je bila simpatična u prvo vreme, jer nema ništa gore od devojke koja samo ćuti, trepće, i gleda u svog muškarca, ali ti ga stvarno pretera. 

Ti sve vreme pričaš, dečko uglavnom progovara samo kad ti hvataš vazduh između dva omanja monologa. I onda se pitaš kako je tako savršenu mogao da te ostavi.Devica

Super je to što si ti pametna, zanimljiva, duhovita, ali to ti ne pomaže da kraj sebe zadržiš onog koga želiš. A, znaš li zašto? Prvo glumiš kraljicu sa vrha ledenog brega, krajnje suzdržanu u pokazivanju emocija i taman kad se muškarac navikne na tvoje ponašanje, onda sledi potpuni obrt. Pretvoriš se u nesigurnu devojčicu. Tokom dana šalješ mu 163 poruke sa sve stikerima ljubavne tematike, kad ga pozoveš gugučeš mu u uvo i zvučiš kao petogodišnjak, a kad se vidite, skačeš na njega i cmačeš ga kao da se upravo iz rata vratio. 

Pa šta ako ga ljubiš, tebi se čini ko da su prošle 3 godine iako je u realnom vremenu to jedva 16 sati. A ta tvoja opsednutost kontrolom na početku mu je prijala, u smislu: ”Hajde sad malo da se igramo, ti si domino dama, a ja tvoj rob”, ali izvan spavaće sobe ga potpuno izluđuje, ali ne na način na koji bi ti želela.

Zamisli da tebe tip svakodnevno proverava gde si, s kim si, šta radiš, kad ćeš kući i slično, pa i ti bi pobegla od njega glavom bez obzira posle nekog vremena, sve da ga voliš najviše na svetu.Vodolija

Ti ne tražiš dečka, već izazov! Nisu ti zanimljivi, uslovno rečeno, normalni muškarci. Kažeš da su dosadni, ali rado bi ih prosledila drugaricama. Nepogrešivo uvek odabereš tipa sa manama, a emocionalna nedostupnost uz njih ide gratis. Na njih gledaš kao na sopstveni eksperiment - ti ih nađeš rasturene na delove, pa bi da ih opravljaš i lečiš.

Ne treba ti da ih menjaš i da ih kreiraš po svojoj zamisli. A na kraju balade, kad dečko malo dođe sebi i reši da ode, kukaš da je nezahvalan jer si se toliko trudila da ga na noge postaviš, a on tebi tako.

Priseti se, je l’ te ikad uopšte zamolio za pomoć? Jedna mudra glava je rekla: ”Draga, moraš biti svoj lični heroj, jer su svi ostali prezauzeti sopstvenim spašavanjem”. Umesto što se iz petnih žila upinješ da pomogneš muškarcima, pomozi sebi ili ćeš se doveka pitati zbog čega si lepak za budale i zašto ti se jedna te ista priča stalno ponavlja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR