Glas Javnosti

Nekima u znaku SREĆE, drugima u znaku MALERA: Za ova 3 znaka Zodijaka MART će biti NAJLEPŠI MESEC, a koga čeka brodolom?

Horoskop
Autor: Glas javnosti / espreso

PROVERITE MEĐU KOJIMA STE

U narednom mesecu pojedini znakovi Zodijaka će doživeti neverovatan uspeh
Prema mišljenju astrologa, mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.

Početak meseca obeležiće uspesi i sreća, a ima i jedan znak koji će biti poprilično malerozan kada je mart mesec u pitanju. 

Proverite da li ste među srećnicima ili onima koje će ovaj mesec neprijatno iznenaditi. 

Strelac

Strelac će imati srećan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strelac može koristiti energiju ove planete. Ovo će biti vreme da sledite put do svoje sudbine i preduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vreme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu. 

Jarac 

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog meseca Jarci verovatno osećali pomalo nervozno. No, u martu će taj teret biti skinut pa će biti puno opušteniji.

Vodolija 

Vodolijama su najsrećniji znakovi u 2023. godini iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promene doneti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju dopuštajući da se oseća manje ograničeno. U ovim mesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom razdoblju, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine. 

Ipak, prema rečima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvek želeli.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR