Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP: Šta kažu zvezde za vaš znak?

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Pročitajte nedeljni horoskop od 6. do 12. juna 2022. godine!

Ovan

Nedeljni horoskop vam predviđa veliku šansu za uspeh, i dogodiće se na samom početku ove sedmice. Moguće je da u jun ulazite sa novim poslom, ili novom pozicijom koja sa sobom nosi i bolje uslove! U ljubavi vam je sve stabilno, osećate se zadovoljno i ušuškano. Povedite računa da se dovoljno krećete da ne biste bili "usporeni". Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Bik

Jedan telefonski poziv ove nedelje menja sve, a razlog je nesporazum koji ćete jedva rešiti. Zvezde kažu da je moguće da je poslovne prirode, ali je jednako moguće da će izazvati nesuglasicu s partnerom. Trenutak je da se zamislite - da li razgovarate s ljudima onako kako biste voleli da oni razgovaraju s vama? Nekad je problem ton, a ne suština priče. Više se odmarajte. Najsrećniji dani biće vam utorak i sreda.

Blizanci

Nedeljni horoskop vam predviđa romantiku, svuda oko vas su srculenca, osećate se kao u nekom ljubavnom filmu! Ako ste u vezi, sjajan vam je period, ali ako niste, moguće je da ćete se ove nedelje zaljubiti do ušiju! U pitanju je osoba koju sasvim slučajno upoznajete, i ne možete nikako da je izbacite iz glave. U poslu, ova nedelja vam je naporna, ali ćete biti zadovoljni uspehom. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Rak

Vaš nedeljni horoskop je u znaku ljubavi, nakon perioda kada ste zapostavljali svoju vezu, sada svu svoju snagu usmeravate na nju. Potreban vam je sledeći korak u vezi i više se nećete libiti da to partneru i kažete. Stiže leto i planirate uzbudljivo putovanje, kojem se oboje radujete! Vaš poslovni uspeh ove nedelje zavisi od osobe s kojom se baš i ne slažete, pa imajte strpljenja i razumevanja. Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Lav

Imate obaveza preko glave, i utisak da neka osoba iz vaše okoline ne radi svoj deo posla. Moguće je da je to vezano za biznis, ali je možda vezano i za odnos s nekim u porodici. Ako ste pravili ambiciozne dogovore i planove, odjednom ćete se osećati kao da ih sami samcijati ostvarujete i to nije fer. Iskreno popričajte sa osobom koja je odlučila da sve "svali" na vas, inače će tako biti i u budućnosti! Ako imate problem sa alergijama, očekujte period kada ćete imati tegobe. Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i petak.

Devica

Nedeljni horoskop vas stavlja u veliku dilemu kada su odnosi s prijateljima u pitanju. Svi nešto očekuju od vas, a ove nedelje ste primorani da birate kome ćete pokloniti svoje vreme. Razmislite da li da se uopšte uplićete u nešto što je zapravo neslaganje dvoje vrlo različitih ljudi. Zvezde vam savetuju da se povučete i pustite ih da to reše sami. Bićete rasejani, pa pazite da ne izgubite nešto važno! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.
Vaga

Nedelja vam počinje odlično na poslu, ali kako napreduje, tako se sve oko vas "raspada". Informacije se gube, važni papiri kao da nestaju, i vi pokušavate da se snađete u tom haosu a da očuvate i razum. Potrebno je da ne dozvolite da vas iko dekoncentriše, ako ove probleme rešite do kraja nedelje, sledi vam unapređenje u najskorijem roku! Kada su finansije u pitanju, ne bacajte pare na jeftine stvari koje ćete brzo baciti, koliko god vam se to činilo kao dobra ideja. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja. 

Škorpija

Nedeljni horoskop za Škorpije predviđa veliki uspeh, uspećete da rešite neki problem koji vam je nedeljama zadavao glavobolje. Čeznete za nekom promenom, i podstičete partnera da izmenite nešto u svom domu. Odvojite vreme za vikend kako biste se zajedno posvetili kreativnim projektima koji će ulepšati vaš dom! Vaš društveni život je bogatiji nego ikada i prosto ne znate kako ćete postići sva zakazana viđanja. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Strelac

Zaboravili ste nešto važno da uradite početkom nedelje, i sada vas to "proganja". Razmislite da li je zaista tako velika stvar u pitanju, ili vaš unutrašnji saboter pokušava da vas odvuče u loše misli? Svima je povremeno potrebna podrška i neko da ih oraspoloži. Osmislite sebi provod i zabavu i shvatićete da nije sve toliko strašno kako vam se činilo. Pazite se sunčanice! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja. 

Jarac

Sjajan period kada je novac u pitanju, nedeljni horoskop vam najavljuje veliki dobitak. Moguće je da će se rešiti neki problem u porodici koji je kočio nasledstvo ili raspodelu neke imovine. Pravite uzbudljive planove za ovo leto, moguća je veća kupovina ili čak preseljenje u novi dom. Kada je zdravlje u pitanju, jedite više povrća i voća da ne biste imali probleme s varenjem. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Vodolija

Super nedelja za vas, blistaćete i na poslu, i u privatnom životu! Neko vam se divi i neće se ustručavati da vam to kaže. Imate obožavaoca već neko vreme, ali on ove nedelje prestaje da bude "tajni"! Da li ste spremni za novu ljubavnu avanturu, ili još uvek skrivate emocije prema nekoj osobi koja više nije u vašem životu? Dajte iskren odgovor na ovo pitanje i znaćete šta da uradite. Pripazite se glavobolje od stresa. Najsrećniji dani biće vam sreda i petak.

Ribe

Nedeljni horoskop vam je vezan za komunikaciju, bićete ključni "igrač" u rešenju nekog problema u vašoj okolini. Moguće je da ćete baš vi uspeti da pomirite zavađene ljude na poslu, ili okončate neki nesporazum između svojih prijatelja. Svima će biti bolje, a vi ćete biti presrećni jer duboko u sebi volite kada vas hvale i dive vam se. U ljubavi, vaša energija je usmerena na pogrešnu osobu, neka sve ostane samo na simpatijama. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP