Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JANUARA! Blizance čeka ljubavna avantura, a evo kome stiže NOVAC!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrolog otkriva šta su vam zvezde pripremile za nedelju pred vama.

OVAN

Posao 

Ovnovi u znaku i podznaku okom nedelje ostaju veoma puni samopouzdanja. Zato će im ovaj period biti dovoljno energičan. Iako će dobru energiju osetiti od sredine nedelje, mogu slobodno započeti neobične poslove. Povoljni su uslovi i za novčane dobitke, ali ne u onoj meri koju očekuju.

Ljubav

Ništa značajno za Ovnove koji su u vezi, sem redovnih obaveza koje imaju u zajedničkom životu. Ipak, Ovnovi koji su slobodni mogu očekivati lepo poznastvo preko bliskih prijatelja. Značajno pobojšanje društvenog života. Krajem nedelje ljubav dobija drugačiji smisao.

Zdravlje

Početkom nedelje stomačni problemi, a krajem sedmice prehlada.

BIK

Posao

Nemojte se iznenaditi dobrim poslovnim rezultatima koje ni sami niste očekivali. Naginjete saradnji, ali samo u okvirima koji vama odgovaraju. Umorili ste se od ponavljanja. Pa vam je ovo nedelja u kojoj napokon krećete napred.

Ljubav

Vaš emotivni i bračni život će biti veoma kvalitetan. Imate dobru podršku emotivnog partnera, a vama je stalo do toga. Jednostavno volite kada se neko brine o vama. Neke nesuglasice nestaju krajem nedelje i vi osećate poboljšanje u ljubavi.

Zdravlje

Nemate akutne tegobe na polju zdravlja.

Blizanci

Posao

I ove nedelje ste okrenuti poslu. Međutim, obaveze koje imate nisu dovoljno inspirativne. Zato su vam rezultati slabiji. Krajem perioda imate mogućnost da rešite neki dugoročni projekat. Potražite pomoć od mlađih kolega kako bste brže savladali veće izazove.

Ljubav

Nemate vremna za ljubav jer ste potpuno posvećeni poslu. Zato niste spremni ni na ustupke jer niste u temi. Slobodni Blizanci mogu imati većeg uspeha u šarmantnim neobaveznim druženjima. Pa mogu lako iz prijateljstva ući u avanturu.

Zdravlje

Nemate veće zdravstvene tegobe.
RAK

Posao

Nije sporno da se trudite, pa čak i edukujete da bi imali bolje poslovne prilike. Međutim, ovo je naporan nedelja koja će mnoge stvari staviti na čekanje. Niste neraspoloženi zbog toga, ali ste nestrpljivi. Krajem nedelje očekujte manju stabilizaciju u poslovnim odnosima.

Ljubav

Venera kreće u direktni hod i oslobađate se problema iz prošlosti. Međutim, ona vam ne donosi velike ljubavne drame, već neku dosadu a i rutinu koja vas ne čini dobro raspoloženim.

Zdravlje

Nemate hronične probleme.

LAV

Posao

Dovoljno ste haotični da budete nespretni u poslovnim odnosima. Zato usporite i napravite prioritete da biste lakše obavljali obaveze. Krajem nedelje pravite nove planove i krećete iz početka i u drugom pravcu.

Ljubav

Imate dobar i fleksibilan odnos prema partneru. S druge strane, ne dobijate dovoljno signala da je sve u redu. Nemojte menjati stav jer je potrebno da stabilizujete obostranu ljubav.

Zdravlje

Pojačajte imuni sistem.DEVICA

Posao

Idete ka novim poslovima i to je posle baš dugog razmišljanja. Imate dve opcije o kojima mislite. Nije povoljno vreme da uđete u ortački posao jer ste se već opekli u takvoj situaciji. Držite se svojih odluka i planova jer ste već dovoljno sve analizirali. Krajem nedelje imate dovoljno jasan pregled cele poslovne situacije.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj vam ne ide fleksibilnost i kompromis. Veoma ste neodlučni jer sami ne želite da doneste odluku. Venera je u direktnom hodu od 29. januara u znaku Jarca. I to je ono što vas čini dogmatičnim i nesalomivim. Nemate dovoljno volje da se trudite oko emotivnog partnera.

Zdravlje

Manji problemi sa glavoboljom.

VAGA

Posao

Odličan početak nedelje jer je tranzitni Mesec u vašem znaku. Međutim, to vam daje i veliku dozu neodlučnosti jer imate previše poslovnih ponuda. Budite hrabriji u odlukama jer znate i sami da ne treba dugo da čekate. Tokom sedmice sklapate posao sa novim saradnicima i finasije se polako povećavaju. Morate sačekati kraj nedelje da biste imali jasniju situaciju na poslu.

Ljubav

Nije lako kada mislite na dve osobe. Ne možete da se odlučite jer želite sigurnost i obećanje. Međutim, to ove nedelje nećete dobiti. Računajte samo na opciju ozbiljne veze bez velikih odluka. Krajem nedelje jedna Vodolija šalje ljubavne signale.Zdravlje

Manji problem sa raspoloženjem jer ste depresivni.

ŠKORPIJA

Posao

Počeli ste da razgovarate sa prijateljima o poslovnim situacijama. To je dobro jer imate podršku ali i dobre savete kada je vaš prravac poslovanja u pitanju. Krajem nedelje sastavljate dobre opcije sa odličnim finasijskim planom. reašavate jedan veliki problem u administraciji.

Ljubav

Partnerski i ljubavni odnosi se popravljaju. Iako to ide sporo i otežavajuće vi ste spremni da se trudite. Partner očekuje iskren dogovor oko ulaganja u zajedničke resurse. Krajem nedelje olakšanje kada je društveni život u pitanju. Počinjete da se družite sa prijateljima bez obzira na trenutnu situaciju.

Zdravlje

Odlično se osećate.

STRELAC

Posao

Ovo je nedelje dobrih poslovnih mogućnosti. Očekujete odogovore u vezi nasledstva. Nećete dugo čekati jer krajem nedelje dobijate povoljne rezultate kada su finasije u pitanju. Dovoljno je da ne budete brzopleti i da dobro isplanirate dalje ulaganje novca.

Ljubav

Odlično se snalazite u kompromisu sa partnerom. Međutim krajem nedelje trpite kritike da ste veoma koristoljibivi. Možda partner i nije daleko od istine ali vi to nećete priznati.

Zdravlje

Zdravlje je dovoljno dobro jer ste u dobroj energiji.

JARAC

Posao

Upregnite kreativni impuls ali ne samo na jedan posao. Imate velike šanse da ostvarite autentičan projekat. Napunite se dobrom energijom jer će vam trebati krajem nedelje da bi ostvarili svoje zamisli.

Ljubav

Sve što vam nije bilo jasno sada će se razbistriti. Ono o čemu ste raspravljali sa emotivnim partneom sada je rešeno. Ostalo je da krajem nedelje ostvarite i odlučite gde i sa kim idete dalje, piše astrolog Vesna Trajković, prenosi Objektiv. 

Zdravlje

Nervoza koju osećate jeste rezultat nestrpljenja.VODOLIJA

Posao

Vaše neiskustvo je krivo što ne razumete neke ljude koji vas okružuju. Možda je dovoljno da se distancirate od negativnih osoba jer tako čuvate sebe. Isto tko ne možete sve probleme rešiti za nedelju dana. Osvrnite se na motive pojedinih saradnika i razgovarajte sa njima. Krajem nedelej mnogo bolja situacija na poslu.

Ljubav

Negujete veliki osećaj nezadovoljstva koji će eskalirati krajem sedmice. Zato pokušajte da kroz društveni život popravite sopstveno raspoloženje. Krajem nedelje hvatate korak sa ličnim odlukama i to će vas  dovoljno umiriti.

Zdravlje

Manji problemi sa zubima.RIBE

Posao

Vaše poslovne prilike se menjaju. Međutim to nije razlog da delujete bez plana i okvira. Ovo je dobra sedmica da se konsolidujete i započenete drugačiji posao. Drugačije ne porazumeva rizična zaletanja. Sačekajte kraj ovog perioda kako bi jasnije videli svoje mogućnosti.

Ljubav

Ribe iz prve dekade mogu imati napokon dobru ljubavnu priču. Potrebno je da se previše ne opuste u očekivanjima bajkovite sreće. Imate dobre prilike da ostvarite dugotrajnu vezu ako ne budete previše zahtevni i prema sebi i prema partneru. Ribe koje su u braku imaju vidno poboljšanje bliskosti i emotivne saradnje.

Zdravlje

Nemate veće zdravstvene tegobe.

BONUS VIDEO: Doktor Branimir Nestorović o opakoj bolesti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR