Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi mogu očekivati pozitivan glas o poslu, Strelčevima slede novine na svim poljima

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo dinamičnu atmosferu. Blagi oprez svima kada je započinjanje novih poslova ili bilo čega bitnog tokom sedmice. Merkur je u svom retrogradnom hodu i kao što mnogi znaju može da vas zakoči i napravi poteškoće. Zato samo hrabro rešavajte probleme koji datiraju od pre i budite oprezni ako planirate da uđete u nešto novo.

Ovan

Posao: Bez većih promena do kraja nedelje. Mogu vam se aktivirati zbivanja u vezi sa finansijama ili promene nabolje. Ipak, obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Može vam neko pokrenuti emocije, samo proverite da li je to prava osoba za vas. Zauzeti, bez većih promena na ovom polju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i disajne organe.

Bik

Posao: Moguće da vam se aktivira ovo polje i vrati vas na nešto od pre. Možete očekivati pozitivan glas i rešavanja nekih problema ako ih imate. I pored svega, javiće se prolazno nezadovoljstvo kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Bez bitnih dešavanja na polju ljubavi. Možda vas iznenadi neko iz vaše prošlosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Posao: Nije period za promene na ovom polju. Razmišljaćete na tu temu, ali sačekajte bolji period. Bez većih problema kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Lep period kada su emocije u pitanju. Bićete zadovoljni i ispunjeni, na vrata vašeg srca može pokucati neki stari gost.

Zdravlje: Dobro se osećate, samo radite na svom imunitetu i što više se odmarajte.

Rak

Posao: Možete da odahnete od problema ako ih je bilo. Bićete zadovoljni svojim finasijama, savetujem oprez na potrošnju novca.

Ljubav: Nije nedelja za ulazak u nove emotivne veze. Možda se dogodi neka prolazna avantura sa osobom koja vam je ranije privlačila pažnju. Zauzeti, izbegavajte ulazak u paralelne veze.

Zdravlje: Moguća je prolazna napetost. Više vremena provodite u laganim šetnjama.

Lav

Posao: Budite oprezni! Radite na sebi i realizaciji vaših planova kada je ovo polje u pitanju. Manja otežanja u finansijama.

Ljubav: Mogućnost ulaska u emotivnu vezu ili će doći do lepog poznanstva. Zauzeti, stabilni odnosi i planovi usmereni ka zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa digestivnim traktom i infekcijama.

Devica

Posao: Dinamična nedelja. Svi koji posluju ili sarađuju sa inostranstvom imaće uspeha, ali i manjih problema i nesuglasica oko finansija.

Ljubav: U ovoj nedelji su moguća druženja ili vam neko ko je vezan za vašu karijeru privuče pažnju. Mogućnost ulaska u emotivnu vezu, i kod vas se može javiti neko iz prošlosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.

Vaga

Posao: Nije pogodno za nove poslovne projekte. Izbegavajte nesuglasice sa saradnicima. Finansije bez većih problema.

Ljubav: I zauzetima i slobodnima aspektovane su avanture. Razmislite da li vam je to potrebno. Svima u vezama savetujem da više vremena posvete voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogućnost pada energije.

Škorpija

Posao: Ovde vam je naglašena dinamičnost i jak tempo. Na kraju, bićete zadovoljni učinjenima, a ni nagrada neće izostati.

Ljubav: Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni i ispunjeni, ali kočnice su u vama samima. Potrudite se da budete otvoreniji za emocije i desiće se. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro. Mogući manji problemi sa alergijama ako ih imate.

Strelac

Posao: Nedelja kada će vam fokus biti na ovom polju. Mogućnost razmišljanja o pokretanju nečeg novog ili uvođenja nekih promena na poslovnom planu. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Romantična i stabilna situacija. Slobodni, mogućnost zanimljivog poznanstva i ulazak u vezu.

Zdravlje: Blagi oprez kada su disajni organi u pitanju.

Jarac

Posao: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva, iako vam predstoji napredak kada je posao u pitanju. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Mogućnost susreta sa osobom koja će vas zainteresovati, ali nije najbolji period ulazak u vezu. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom i izbegavajte ulazak u tajne veze, prepiske i slično.

Zdravlje: Radite na sebi i opustite se. Može doći do napetosti i prolazne nervoze.

Vodolija

Posao: Nedelja u kojoj neće biti većih promena. Neki mogu napredovati, ali obratite pažnju na neplanirane izdatke.

Ljubav: Zauzeti, mogući manji nesporazumi sa partnerom. Slobodnima predstoji mnogo izlazaka, flertova, kao i mogućnost lepog poznanstva.

Zdravlje: Mogu se pojaviti hronični zdravstveni problemi. Blagi oprez od alergija i glavobolja.

Ribe

Posao: Na ovom polju predstoji vam zadovoljstvo i napredak. Mogućnost lepog dogovora i kraćih puteva vezanih za posao. Finansije dobre.

Ljubav: Dosta druženja i mogućnost kraćeg putovanja sa voljenom osobom. Lepi planovi usmereni ka budućnosti. Slobodni, nije period za ulazak u nove emotivne veze. Mogućnost vraćanja nekog iz prošlosti. Ubrzo vam predstoji divan period.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih prehlada, kao i problemi sa disajnim organima.

Glas javnosti / Telegraf.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR