Glas Javnosti

NE SVIĐA IM SE IDEJA VENČANJA: Ovim horoskopskim znakovima BRAK nije ni na kraj pameti

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Dok neki sa nestrpljenjem čekaju da dođe dan njihovog venčanja, postoje i oni kojima se ideja venčanja i braka nimalo ne sviđa. Neki znakovi, eto, zauvek žele da se osećaju poželjno i da imaju stalnu potvrdu suprotnog pola.

Blizanci

Zauvek žele da se osećaju poželjno i da imaju stalnu potvrdu suprotnog pola. To je glavni razlog zašto ne žele obavezu, jer se boje da će tako ubiti svoje samopoštovanje. Čak i ako stupe u brak, Blizanci će olako podneti zahtev za razvod, ako ne bude sve po njihovom.

Strelac

Strelac smatra da je brak gubitak slobode. Strelci su nezavisne osobe koje vole kratke veze i uvek radije biraju avanturu nego ozbiljnu vezu. Ozbiljna veza će uplašiti osobe rođene u ovom znaku. Ako se uopšte i odluči za brak, partner koji ga ne guši i nije ljubomoran jedini je pravi partner za Strelca.

Lav

Lav želi da uživa u svojoj mladosti, da se fokusira na sebe i svoje potrebe, tako da ne brine o starosti. Čak i ako se Lav nikada ne odluči za brak, uvek će imati uspomene mnogobrojnih udvarača. Oni ne veruju u pojam braka, lako im dosadi sve i veruju da ne postoji usamljenost, već sloboda.

(Glas javnosti/Redportal)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR