Glas Javnosti

NE STAJU LAKO NA LUDI KAMEN: Horoskopski znakovi koji BEŽE od braka!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrološke karakteristike određuju, između ostalog, i da li smo skloni da stupimo u brak, a sudeći po onome što kažu zvezde, muškarce koji su rođeni u ova tri horoskopa teško ćete privoleti da stanu pred oltar

Vodolija

Slobodu vole više od svega i ni zbog koga je se neće odreći. To ne značu da nisu sposobni da vole, naprotiv. U ljubavi su predani, odani i verni. Teže stabilnosti u ljubavi, skloni su dugim vezama i teško se odlučuju na raskid. Ipak, nisu pristalice braka. Ako se i ožene to čine veoma mladi i u tom slučaju se retko odlučuju na razvod. Ako želite da osvojite muškarca Vodoliju ne smete biti naporne, niti uporne. Budite zavodljive i energične.

Blizanci

Oni su večna deca, koja uvek tragaju za novim uzbuđenjem. Naklonjeni su flertu i imaju vrlo visoke standarde u ljubavi. Njih nije lako ukrotiti i teško mogu da zamisle život pokraj jedne žene. Ipak, kada se istinski zaljube, a može ih privući samo jaka i inteligetna žena tada su verni i odani. Krasi ih neodoljiv šarm i u životu imaju mnogo veza, ali obično nijednom ne izgovore sudbonosno "da". Da ih osvojite morate biti nezavisne, i misteriozne.

Strelac

Nepopravljivi optimisti i večiti dečaci koji na svet gledaju kao na mesto zabave, avantura i izazova. Vole putovanja i slobodu i retko su spremni na kompromise kakve zajednički život sa sobom nosi. Nežni i pažljivi su partneri, umeju da budu romantični ali bračna zajednica jednostavno nije za njih. Ako želite da osvojite muškarca Strelca morate biti taktične, jer jedino ćete na taj način uspeti da im održite pažnju.

(Glas javnosti/Lepa&Srećna)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR