Glas Javnosti

NAJVERNIJI PARTNERI PREMA ZODIJAKU: Ova tri horoskopska znaka ne varaju u LJUBAVI!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Tri horoskopska znaka možemo proglasiti najvernijima. Jarac i bik vole rutinu i veoma su uporni!

Bik

Bik je poput "blaga". Poznat po svojoj privrženosti, veoma teško donese odluku o raskidu (jer voli udobnost i rutinu). Vrlo je požrtvovan i trudi se svim silama da održi stabilnost u odnosu.

Jedan od najvernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u "ljubav do groba" i "bračne zavete."

Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neki čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. 

Jarac

On veruje da njegov partner mora biti jedan, sve dok ih smrt ne rastavi. U svojoj glavi ima specifičnu ideju o idealnom odnosu, i to sprovodi. 

Partneru Jarcu se može verovati 100 posto. Smiren je i disciplinovan čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, pa može da se zaustavi na vreme. Oni zahtevaju stalno žensko poštovanje i divljenje, treba da se osećaju da su posebni i neverovatni.

Neverstvo partnera je jedino što može učiniti da Jarac ne ostvari svoj cilj večne ljubavi, jer on očigledno neće postići takav autogol.

Vodolija

Nije prisutan u ljubavnoj vezi jer je njegovo "ja" iznad svega. U svojoj najzrelijoj fazi, međutim, ako odluči da želi ekskluzivnost, spreman je da je ponudi i uroni u miran porodični život bez "neželjenih efekata".

Njihove želje se brzo menjaju, ali će biti spremni da ih ostave po strani, ukoliko su sigurni u to da pored sebe imaju pravu osobu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR