Glas Javnosti

Najbolji par horoskopa koji su stvoreni jedno za drugo

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Mnogo puta ste čuli da se suprotnosti privlače. Ova dva horoskopska znaka su toliko različita u svemu, a tako savršen par. Reč je o kombinaciji Bika i Vodolije.

Neverovatna hemija plane za tren oka kada se ova dva horoskopska znaka susretnu. Oni su različiti u svemu, a zajedno su idealan par. Bikovi stoje čvrsto na zemlji, smireni su i opušteni, dok je nemirna priroda Vodolija u kombinaciji sa njima pun pogodak. Praktični i logični, racionalni i pribrani, realno shvataju svet oko sebe, dok vodolije vole izlete koji sežu u egzibicionizam, puni energije spremni za nove avanture. Međutim, kada sretnu Bikove, Vodolije lako ukrote svoju prirodu i u Bikovima pronalaze svoju srodnu dušu. Oba znaka dobro znaju šta žele u životu, tako da lako i dugo neguju svoju emotivnu vezu. 

Bikovi su puni strpljenja i razumevanja za druge, pa Vodolije, usled slobode koja im nije narušena, a koja im je veoma bitna, lako mogu ostati u dugoj vezi koja će kasnije kulminirati brakom. Iako Bikovi ponekad umeju da zapadnu u stagnaciju, Vodolije su tu da ih pokrenu. Vodolije mogu biti i nestalne, a usled svoje kreativnosti koja im je u prirodi, često maštaju i sanjare, pa izgube pravac. Međutim, prisebnost Bikova vraća ih u realnost, pa se sve vraća na stanje kakvo je i bilo pre ovih njihovih izleta u nerealno. 

Magija oko ova dva horoskopska znaka je u zemlji i vazduhu, elementima magije koji usklađuju njihove karaktere. Vodolije vole da istražuju, radoznale su i veoma inteligentne, pa mogu Bikove lako uvući u svoj zabavni svet. Bikovima će se to dopasti, jer promena može razbiti monotoniju i jednoličnost u vezi. Vodolijama je potreban prostor, sloboda, vreme koje će iskoristiti samo za sebe. Bikovi to prepoznaju i ne guše njihovu slobodu. Zbog te stvari njihova veza i uspeva i taraje. Oni su stvoreni jedno za drugo i pred njima je lepa budućnost.

(Izvor: Telegraf.tv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR