Glas Javnosti

Mlad Mesec u Raku 21. jula - promene za ova četiri znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Jul mesec će za mnoge biti sudbinski, kako zbog ulaska Marsa u Ovna, tako zbog povratka Saturna u Jarca, a dodatak na sve to je i mlad Mesec 20. jula u znaku Raka. Ovaj mlad Mesec će biti prilično težak i emotivan jer je u Raku, pa će pitanja porodice, doma i roditelja biti ključna.

Mesec u Raku biće na udaru od Marsa iz Ovna i Saturna iz Jarca, pa će 20. jul itekako biti značajan datum koji će usloviti događaje koji će nam promeniti život na dalje.

Mlad Mesec u Raku biće težak za Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve.

Rak

 Vama je jul generalno težak mesec, ali će pod uticajem ovog aspekta, sve postati dramatičnije i emotivnije. Ovaj Mesec će biti okidač za događaj koji će usloviti nov početak koji će vam teško pasti.

 Ovan

 Mesec u Raku veoma je značajan da za vaša porodična pitanja. Imaćete verovatno priliku da rešite neko porodično ili stambeno pitanje. Pod uticajem Marsa iz vašeg znaka donosićete impuslivne odluke jer ste od 28. juna na testu izdržljivosti.

Vaga

 Mesec u Raku usloviće poslovne promene kod vas. To će biti događaj koji će usloviti prekid nečeg starog i doneti nešto novo. Nemojte da mislite da će vam ta promena pasti lako. Bićete u veoma konfuznom periodu, koji će doneti nove početke iza 20. jula.

Jarac

U fokusu ovog događaja biće partnerstvo! To može da nagovesti promenu poslovnog partnerstva. Ta promena neće biti laka i zahtevaće trud. Ujedno, vaš privatni partner ili brak biće na testu.

(Izvor: Direktno)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR