Glas Javnosti

Mesečni horoskop za mesec jul 2020. godine

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pomračenje Meseca imaće dosta uticaja na pojedine horoskopske znakove. Mnoge očekuje preokret i izlazak iz dosadne svakodnevice, nekima se smeši sreća na koju su dugo čekali, a pred mnogima su veliki izazovi!

OVAN

Veliki uticaj na kompatibilnost Ovnova sa partnerima i potencijalnim partnerima, imaće Venera i Mars. Mars je taj koji će tokom jula probuditi strast u vama i želju za nekom ljubavnom avanturom, dok će Venera poboljšati romantični aspekt bračnog života. Zauzeti Ovnovi, tokom jula biće fokusirani na partnera. Moguć je i ulazak u brak, kao i donošenje odluka oko proširenja porodice. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, jul mesec će im doneti veliki broj letnjih, romantičnih avantura posebno poslednje nedelje u mesecu. Zbog pomračenja Meseca vaši aspekti na poslovnom planu neće biti idealni. Imaćete problem oko postizanja poslovnih obaveza, stalno ćete biti u nekoj žurbi i kašnjenju. Dolaziće do sukoba mišljenja. Ovnovi mogu da očekuju stabilan mesec, bez neočekivanih i velikih izdataka. Mesec jul će biti dobar za ulaganje u neke kreativne poslove. Tokom jula nećete imati većih zdravstvenih tegoba, jedino što će vas mučiti biće umor. 

BIK

Na dobru komunikaciju sa partnerom veoma će uticati Merkur koji će doneti povezanost, dok će Venera uticati na pojačano izražavanje emocija i želju za romantikom. Međutim, prisustvo Marsa će na trenutke pokvariti romantičnu ljubavnu atmosferu i u odnos sa partnerom. Bikove koji su slobodni ovog letnjeg meseca očekuje jedna veoma uzbudljiva avantura. Za ulazak novog potencijalnog partnera u život biće zaslužni vaši prijatelji. Na poslovnom planu svi problemi počinjaće od loše komunikacija sa kolegama, a to vas može dovesti na kraju meseca i do razmišljanja o promeni posla. Dobra finansijska situacija može vas naterati da pokrenete neki svoj biznis koji vaša porodica ili partner neće podržati, smatrajući da je to preveliki rizik. Ovoga meseca Bikovi će imati problema sa zdravljem, dolaziće do pojave problema vezanih za hronična oboljenja.

BLIZANCI

Slobodni Blizanci mogu tokom meseca upoznati osobu koja je tek izašla iz braka ili neke duže veze i sa njom započeti romantičan odnos koji će im veoma prijati. Odnos koji ćete negovati sa osobom koju upoznate biće pun strasti i uživanja. Blizanci koji su zauzeti takođe će tokom jula imati miran i prijatan odnos sa partnerom. Odlično ćete se slagati sa kolegama na poslu i bićete mirniji i rasterećeniji. Oni koji imaju kreativne poslove biće naručito uspešni ovog meseca. Odlični aspekti za pokretanje vašeg biznisa, tako da razmislite i o toj opciji. U svemu će vas podržavati partner i porodica. Zdravlje će vas odlično služiti tokom jula. Hronična oboljenja, ukoliko ih imate, biće pod kontrolom.

Foto: Pixabay

RAK

Pomračenje Meseca će uticati na velike probleme u braku i vezama, pa ćete tako dolaziti i do pomišljanja prekida svih odnosa sa partnerom ili čak zamene partnera. Moguće je da ćete tokom meseca imati ljubavnu ponudu da sadašnjeg partnera prevarite, a da li će se to zaista desiti, zavisi samo od vas. Slobodni Rakovi tokom jula imaće mnogo ponuda za sastanke. Tokom jula potpuno ćete biti posvećeni poslu i poslovnim uspesima i ciljevima koje ste sebi postavili. Za one koje su u potrazi za poslom, mesec jul biće isto tako dobar. Moguće je da ćete dobiti posao koji žarko želite. Dobra finansijska situacija je pred vama u ovom periodu. Mogući manji zdravstveni problemi, uglavnom alergije.

LAV

Venera i Mars uticaće na dubinsko povezivanje partera i vas tokom jula. Što se tiče slobodnih Lavova, njih tokom jula očekuje niz ljubavnih avantura, ali nijedan od njih neće prerasti u neku vezu. Jul mesec doneće vam dosta iscrpnih poslovnih obaveza, ali ne i adekvatnu novčanu naknadu za njih. Imaćete utisak da vaš rad niko ne prepoznaje. Sada nije pogodno da menjate posao, tako da bi bilo pametnije da se malo strpite na sadašnjem poslu i situaciju pokušate preokrenuti u vašu korist. Kada su prihodi u pitanju, sredinom meseca možete očekivati neočekivan povraćaj novca od neke pozajmice koju ste još davnih dana dali prijateljima ili nekome iz porodice. Stres izazvan poslom može uticati negativno na vas.

 DEVICA

Zauzete Device tokom jula, pod uticajem Merkura, imaće odličnu komunikaciju sa partnerom, dok će Venera imati uticaj na pojačanu emotivnost i strast. Moguće je da će  se pokrenuti teme oko preseljenja na drugo mesto ili drugi grad ili pak oko zajedničkog preseljenja u stan/kuću i početak zajedničkog života. Početkom meseca biće govora o kratkom zajedničkom putovanju. Slobodni Lavovi imaće priliku da stupe u vezu krajem meseca, ali tom ponudom neće biti preterano oduševljeni. Iako tokom jula neće biti napredovanja kada je pozicija u firmi u kojoj radite u pitanju, to neće umanjiti vaš rad i trud koji poslodavci i te kako primećuju. Prihodi će biti redovni za ovaj mesec, neće biti izdataka ali ni nekih neočekivanih troškova. Budite odgovorni i čim pre obavite sve preglede koje već duže vreme odlažete.

Foto: Pixabay

VAGA

Sve do 23. jula komunikacija i odnos sa partnerom biće nestabilni. Neko od porodice ili prijatelja meša se u vašu vezu ili brak, što vam posebno smeta. U vašem odnosu vladaće nezadovoljstvo i želja za osamljenjem. Moguće je da ćete se upravo iz tog razloga odlučiti da kratko otputujete sami. Slobodne Vage sredinom meseca upustiće se neobaveznu avanturu sa osobom koju su upoznali preko interneta. Promena položaja Jupitera i pomračenje Meseca uticaće pozitivno na vaš posao i polje karijere. Tokom meseca smeši vam se unapređenje, povišica ili pak neka nova ponuda za posao. Ovog meseca morate biti veoma pažljivi kada su neke novčane transakcije u pitanju, može se dogoditi greška prilikom slanja novca ili prilikom potpisivanja nekih ugovora. Moguće da ćete imati manjih stomačnih problema.

ŠKORPIJA

Tokom jula jake i ozbiljne veze partnera i vas uspeće da pretrpe jake planetarne uticaje Marsa, dok će se one slabije i "sveže" teško izboriti sa njima. I u jednim i u drugim biće turbulenicija, ali pitanje ko je uspeti da ih prebrodi. Problemi u braku koji će se javljati tokom jula mogu biti izazvani i finansijskim problemima. Slobodne Škorpije ovoga meseca očekuje ljubavna avantura. Moguće je da ta osoba neće biti iz vašeg mesta i da će postojati veća razlika u godinama. Ukoliko vodite firmu ili imate svoj lični biznis, ovoga meseca nećete imati toliko sreće kada su poslovne saradnje i sklapanje ugovora u pitanju. Takođe, vaši saradnici neće biti zadovoljni rezultatima koje pružate. Krajem meseca očekuju vas izdaci oko kola i uređivanja kuće. Moguće je da ćete do 22. jula imati manjih zdravstvenih problema. Na kraju meseca dolazi do menjanja vaših loših navika, koje će u velikoj meri uticati na popravljanje vašeg zdravlja.

STRELAC

Romantično putovanje sa partnerom vas uskoro očekuje. Iako neće biti preterano dugo ni daleko, ono će učiniti da se ponovo dubinski povežete sa partnerom i uživate u miru i harmoniji. Slobodni Strelčevi tokom jula moći će da biraju kakvog partnera tačno žele. Privlačićete i slobodne i zauzete, a na vama je da odlučite ko je po vašem ukusu. U julu vaše finansije će biti u fokusu i svu svoju pažnju usmerićete ka sticanju finansijske stabilnosti.  Loše raspoređen novac dovodi vas do finansijske nestabilnosti. Ukoliko planirate da uzmete kredit, dobro proverite papirologiju. Posao ćete dobro podnositi tokom jula, nećete imate previše obaveza. Moguće je da ćete ovog meseca imati veće probleme u predelu donjeg dela kičme.

Foto: Pixabay

JARAC

Položaj Jupitera i pomračenje Meseca uticaće na popravljanje odnosa između vas i partnera. Uticaj Sunca i Meseca na vaš znak donose mir u bračni život. Slobodni Jarčevi ovoga meseca će biti poprilično dobro rapoloženi za ljubavne izazove. Vi ćete biti ti koji će načiniti prvi korak. U svemu što planirate da uradite, a tiče se posla, imaćete podršku prijatelja i porodice, ali i na vaše veliko iznenađenje i od kolega. Očekuje vas napredak, ali uz mnogo truda. Prihodi će biti stabilni tokom meseca, a očekuju vas i dodani bonusi na poslu, kao i manji neočekivan dobitak. Zdravlje će biti ugroženo jer se javljaju problemi vezani za hronična oboljenja koja imate.

VODOLIJA

Odnos sa partnerom tokom jula biće stabilan, ali na njega mogu u velikoj meri uticati vaši porodični problemi i li problemi sa prijateljima. Očekuje vas nekoliko zabava i proslava koje će vam veoma prijati. Do 22. jula očekuje vas period mirovanja, bez potencijalnih partnera na vidiju, ali nakon toga Mars i Venera učiniće da se vaši putevi susretnu sa osobom koja će vas potpuno oduševiti i sa kojom ćete ući u vezu. Zbog retrogradnosti Merkura koja traje do 12. jula, vaši poslovni planovi se neće odvijati onako kako biste vi to želeli. Biće dosta situacija koje će vas izbaciti iz koloseka, jer ćete određene poslove, zbog greške drugih ljudi, vi morati da ispravljate. Kako biste sprečili finansijsku krizu i otišli u minus, troškove stavite na papir i na taj način ih kontrolišite bar u nekoj meri. Problemi sa bolovima u nogama biće veoma izraženi na kraju meseca.

RIBE

Tokom jula zauzeti u znaku Ribe uživaće u romantičnom odnosu i lepoj komunikaciji sa partnerom. Slobodni u znaku Ribe, ovoga meseca biće inicijatori za započinjanje avanture sa osobom koja je dosta starija od vas. Mesec jul biće za vas mesec sticanja novih znanja i usavršavanja iz oblasti koje želite da napredujete. Za sada, nema mogućnosti povišice ili unapređenja, ali u narednim mesecima će i te kako biti. Stuacija na radnom mesti se sredinom meseca može otrgnuti kontroli i dovesti do neslaganja sa kolegama usled neravnomerne raspodele posla. Finansijsko stanje će biti stabilno, a krajem meseca očekuje vas manja novčana nagrada u nekoj igri na sreću. Moguće su povrede ruke ili noge prilikom nekog pada.

(Izvor: Glossy)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR