Glas Javnosti

MARS U ZNAKU OVNA: Čuvajte se ovih dana!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Mars je ušao u znak Ovna i tu će ostati sve do 7. januara 2021. godine. Ova astrološka promena nam donosi značajne promene i izazove, a ovo su datumi kada treba posebno da budemo obazrivi!

Ovan je prirodno sedište ove borbene planete. Nakon svih pomračenja, retrogradnih planeta koje nas primoravaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, ovaj Mars nam omogućava delovanje u smeru boljitka, promene i napretka. On je borben, daje nam energiju, motivaciju da se zauzmemo za sebe, kažemo odlučno ‘ne’ svemu što ide protiv naših načela. Preuzimamo inicijativu i idemo u nove osvajačke pohode, kako ljubavne, tako i poslovne.

Duh pun entuzijazma, pozitivne energije i uzlazne putanje će nas pratiti sve do 9. septembra, kada nastupa retrogradna faza. Ona je poslednji put bila na delu od kraja juna do kraja avgusta 2018. godine, dok je Mars boravio u Vodoliji. Do 14. novembra pripremite se na nemogućnost ostvarivanja ciljeva, jer će Mars na svom putovanju kroz znak Ovna ući u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca, pa tih dana posebno budite na oprezu. Mars i Jupiter biće aktivni u periodu: 3-5.8. i 17-21.10. 

U ovom periodu budite oprezni sa finansijama. Mogući su i problemi sa zakonom. Takođe, vodite računa i ne donosite nepromišljene odluke, rizik nije isplativ. Mars i Saturn aktivni su u periodu 23-29.8. i 27.9-2.10. Može doći do problema sa autoritetima i starijim osobama. Biće svađa i raskida, problema sa ostvarenjem ciljeva ako ne vodite računa. Mars i Pluton deluju u periodu 13-17.8. i 7-12.10. i 21-24.12. Ćuvajte se svađa, jer može doći do raskida usled pojačane ljubomore. 

Pogledajte i video:

(Izvor: Stil)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR