Glas Javnosti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Mesec pred nama donosi zemljotres za tri znaka Zodijaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ljubavne veze postaju ozbiljnije početkom novembra kada Venera prelazi u Jarca, što za nas znači da ne tražimo bilo koga, već onu pravu osobu.

Posle perioda koji je izgledao kao potpuna konfuzija, ulazimo u period jasnoće u odnosima gde će istina biti vodilja ka budućnost o kojoj sanjamo, piše Luftika.

Bik

Velike stvari će se dogoditi ovog meseca za vas uporedo sa pomračenjem Meseca u vašem znaku koje je za samo nekoliko nedelja. Za vas, proteklih nekoliko meseci pratila su razmišljanja i dileme o stabilnosti vaše veza i šta ona uopšte znači za vas.

Bilo je prilika da rastete, kao i da dozvolite da se vaša perspektiva promeni kako biste uključili više potreba vaših partnera u vezu.

Ovog meseca, razmislite dobro, bilo da je u pitanju veridba, zajedničko useljenje ili samo konačno izgovorite kako se osećate, vreme je da stvari pređu na sledeći nivo.

Rak

Ovo bi trebalo da izgleda kao emocionalno stabilniji mesec za vas. Sa toliko energije vazduha prošlog meseca i retrogradnih planeta, bilo je teško pratiti šta uopšte osećate i verovatno ste na kraju bili izgubljeni.

Ako ste nedavno napravili korak unazad u svojim vezama, sada je vreme da ponovo uložite sebe i svoju energiju u svog partnera.

Ali to ne znači da se treba vratiti na ono što je bilo. Usredsredite se na sebe i svoje potrebe, ne pokušavajte da prekomerno kompenzujete ili ćete se iscrpeti. Zapamtite da i vi zaslužujete vreme, ljubav i pažnju.

Vaga

Sada kada ste izabrali sebe, možete da vidite kakav je osećaj kada vas drugi izabere. Ne brinite ako vam ovo u početku bude izazovno.

Nakon što ste se upustili u vezu koja je bila jednostrana predugo, kada neko zaista ulaže energiju u vas i stvori taj bezbedan i siguran prostor možete se osećati izgubljeno.

Ali ne dozvolite sebi da zaboravite da je ovo bila svrha celog posla koji ste radili i šta ste želeli od ljubavi.

Pokušajte da ne dozvolite da vas ta osećanja ne nateraju da odgurnete partnera. Pobrinite se da ostanete svojii, sa što više spuštenih zidova ali i pokažite svoja osećanja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR