Glas Javnosti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2021: VAGA neće znati za koga da se odluči, STRELČEVE niko ni da pogleda!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Iako većinu znakova čeka miran mesec pun ljubavi i letnjih aktivnosti, neki znakovi će morati da preispitaju svoje prioritete i emocije.

OVAN:
Zauzeti: Zanimljiv mesec je pred vama! Društveni život, izleti i putovanja vam daju priliku da u svom emotivni život unesete više energije i dešavanja.       
Slobodni: Jul vam donosi mnogo ljubavnih avantura, prilike za romanse, sastanke i flert. Postoji mogućnost da upoznate osobu u znaku Lava ili Vodolije sa kojom ćete razviti odnos veći od avanture. Osim toga, pretstojeći period je dobra prilika za obnavljanje starih ljubavnih veza ili povezivanje sa prijateljima koje ste zapostavili. 


BIK:
Bikove čeka zanimljiv mesec, pun neizvesnosti. Bikovima se u julu povećava intuicija i svesnost, što će svakako uticati i na polje ljubavi. 
Zauzeti: U julu možete rešiti neke nesuglasice koje se u odnosu sa partnerom provlače već duži vremenski period. Rešavanje ovih nesuglasica dovodi i produbljivanja postojećih odnosa i učvršćivanja veze.
Slobodni: Slobodne bikove očekuje zanimljivo poznanstvo. Sa ovom osobom ćete se povezati na poslovnom planu, što će dalje voditi ostvarenju vaših snova i na višem nivou. Ova osoba može biti vaša srodna duša, neko ko je mentalno snažan i sposoban da se nosi sa svakom situacijom koja ga sačeka u životu. Dobra komunikacija i kompatibilnost sa osobama u znaku Lava i Strelca.

 

BLIZANAC:
Zauzeti: Povoljan period u mesecu julu za zauzete Blizance. U ovom periodu sve ide svojim tokom, a stvari za koje ste očekivali da se nikad neće ostvariti na ljubavnom planu, sada se ostvaruju. U partnerskim odnosima ćete obnoviti strast i pokrenuti energiju zajedničkim opuštajućim aktivnostima, kroz zabavu i druženje. 
Slobodni: Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati osobu koja će na spontan i neposredan način izazvati njihovo interesovanje. Opustite se, prevaziđite svoje nesigurnosti i uživajte u laskanju te osobe. Najverovatnije je da će ta osoba biti u znaku Blizanca, Sterlca ili Device, a ako uđe u vaš život postaće važan deo istog, jer će vas inspirisati i pokrenuto i emotivno i kreativno. 

RAK:
Predstojeći period je povoljan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Burne promene koje vas učekuju u ovom mesecu, doprinose većem samopouzdanju i energiji, te ćete se osećati kao da nema prepreke koja vas može zaustaviti. 
Zauzeti: Vaša veza može preći na sledeći nivo – zajednički život, brak, ili dublja povezanost sa više međusobnog razumevanja i slobode – u zavisnosti od toga gde se sada nalazite i čemu težite. Pripremite se za neočekivane obrte i iznenađenja – telefonski pozivi, neplanirani sastanci i susreti mogu vas pokrenuti u smeru u kome se niste nadali da ćete ići. 
Slobodni: Ostvarićete nova poznanstva, ali i učvrstiti postoje veze. Vaš društveni život u ovom mesecu cveta. Ovo je mesec kada donosite bitne odluke i pravite planove za budućnost. Bićete raspoloženi za eksperimentisanje i nova iskustva, a velike su šanse da ćete i naći to što tražite, mada možda ne na način na koji ste to do sada činili. 

LAV:
Zauzeti: Vodite računa o svom ponašanju! Nemojte biti pasivni, nego pokažite da ste zainteresovani i da vam je stalo i to ne samo u partnerskim odnosima, već i u novim poznanstvima. Komunicirajte sa drugima, kako bi izbegli nesporazume, koji mogu nastati ako vi ne preuzmete ništa. Preuzmite inicijativu i konkretne poteze!
Slobodni: Puni ste energije, svesni ste sebe, intuicija vam je nepogrešiva – i sve to će vam jako dobro služiti tokom jula, da se iz nekih situacija izvučete bez posledica, kao i da zgrabite prilike koje se ukazuju, u ljubavi, kao i u ostalim životnim aspektima. Veoma ste harizmatični i blistate svojim prepoznatljivim sjajem, pa vam pažnje i laskanja neće nedostajati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tarot_citanje (@citanja_)

DEVICA:
Dobar perido za donošenje bitnih odluka, kao i za putovnja, naročito polovinom meseca. Dosta energije koju mesec jul nosi sa sobom, nagoniće vas da izađete iz svoje zone komfora, te ćete ne samo u svoj život, već i u svoj stav prema emotivnim pitanjima, uneti živosti i avanturizma. 
Zauzeti: U partnerskim odnosima osveženje će doneti putovanja, organizovanje zabava, zajedničko uživanje u društvenim događajima i sadržajima koji vas oboje interesuju. Više društvenih događanja uneće i veću živost i aktivnost u vaš emotivni odnos.
Slobodni: Ukoliko ste sami, možete steći nova poznanstva i proširiti krug prijatelja, a u tom društvu će vam biti jako zabavno i bićete inspirisani da pokažete svoje najbolje osobine, što će nekome biti posebno privlačno i neodoljivo. Postoji i mogućnost za povezivanje sa neadekvatnim osobama, čije vrednosti i uverenja nisu na vašem nivou, a tada vam neće biti teško da se povučete iz takvog društva. 

VAGA:
Zauzeti: Na emotivnom nivou to znači da ćete neke stvari rešiti, nečega se osloboditi, a nešto prihvatiti, pa će „ispariti“ ona teška energija koja vas je terala da uzdišete. U partnerskim odnosima stvari mogu najzad krenuti onako kako vi želite, partner će želeti da vas usreći i ispuni vaše želje i potrebe, naročito ukoliko vas je u prethodnom periodu zanemarivao zbog obaveza, ili se više bavio ličnim problemima. 
Slobodni: Vaš šarm i magnetizam u ovom periodu je u punom sjaju. Zbog toga ćete biti primećeni, te vas očekuje i prilika za veoma strastvenu romansu sa nekim koga ćete jako zaintrigirati. S obzirom na to da ćete imati više primamljivih ponuda, dobro promislite koju birate.

ŠKORPIJA: 
Zauzeti: Jul je sjajan mesec za razvoj partnerskih odnosa. Vas očekuje miran period u kojem ćete uživati u odnosima sa partnerom.
Slobodni: Uspostavljanje novih veza i sticanje priznanja u svim aspektima vas čeka u mesecu julu. Možete upoznati nekog posebnog u znaku Raka ili Jarca, a povezaće vas zajednička interesovanja na profesionalnom planu. Intelektualna povezanost je u prvom planu, pa ćete na prvu „kliknuti“ sa nekim sa kim imate o čemu da pričate.

Foto: Pixabay

STRELAC:
Zauzeti: Turbulentan period je pred vama. Morate naći vremena za sebe i odlučiti šta su vam prioriteti. Potrebno vam je da uspostavite i održite unutrašnju ravnotežu, da biste mogli da izađete na kraj sa emocijama i sa svim zahtevima koji su pred vama, kako u partnerskom odnosu, tako u ostalim životnim aspektima. Partner vaše "tavorenje" može shvatit kao način na koji pokušavate da mu kažete da vas više ne zanima, tako da dobro razmislite o sledećem postupku i izgovorenim rečima. 
Slobodni: Ukoliko ste sami, nema mnogo izgleda za romantična događanja, ali imaćete dovoljno izazova u društvu u kome se krećete. I vi bi trebalo da ovog meseca porazgovarate sami sa sobom i odlučite šta su vam prioretiti i u kom smeru idu vaša osećanja.

JARAC:
Imate priliku da ostvarite svoje snove, a to nećete postići trudom i ambicijom, nego dopuštanjem da vam se dobre stvari događaju.
Zauzeti: Više slobode i opuštanja u partnerskim odnosima možete dobiti uz više tolerancije i prihvatanja.
Slobodni: Ako ste sami, možete upoznati veoma nekonvencionalnu osobu, koja će biti veliki izazov za vaše stavove u smislu puštanja kontrole i oslobađanja.

VODOLIJA:
Zauzeti: Partnerski odnosi cvetaju u mesecu julu. Za zauzete vodolije, ovo je period blagostanja, jer u vašu emotivno vezu uplivava dosta tople i strastvene energije donosi romantične trenutke u kojima ćete uživati. Ritam života vam postaje mirniji, pa će sve biti u znaku porodice, patnera i prijatelja. 
Slobodni: Slobodne vodolije, ovaj mesec treba da posvete sebe, a ne traženju partnera. Dobro razmislite o svom životu i željama, kao i tome koliki udeo emocije i ljubav u njemu zauzimaju. Možete upoznati vrlo šarmantnu osobu, koja će vas izazvati da preispitujete svoja uverenja i da se prilagođavate. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vodolija (@vodolija_no1)

RIBE:
Zauzeti: Sve što uložite u odnos tokom jula, isplatiće vam se na duge staze, stabilnošću i rasterećenošću koje ćete osećati i vi i partner. Pronađite ono u čemu oboje uživate i prepustite se ljubavnoj stihiji.
Slobodni: Možete otkriti svoja osećanja prema osobi koja vam je bliska, što će rezultirati velikim promenama u emiconalnoj sferi – odnos koji ste smatrali prijateljskim, može preći na viši nivo, kroz dramatičnu krizu koju možete zbog toga oboje proživeti. Nije jednostavno priznati sebi da postoji nešto, a zatim i napraviti korak ka ostvarenju tog nečeg i rizikovati da ugrozite ili izgubite odnos koji je već uspostavljen, ali upravo je to ono što treba da uradite.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR