Glas Javnosti

LJUBAV I NOVAC U 2021. GODINI: Horoskopski znaci koji mogu da očekuju EMOTIVNO I FINANSIJSKO BLAGOSTANJE

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ulazimo u 2021. godinu puni nade - a astrološka predviđanja najviše su naklonjena prema četiri horoskopska znaka. Oni će u ovoj godini imati sreće i u ljubavi i sa finansijama.

Ovan

Od početka leta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate. Oni koji su u vezi, želeće da načine korak više u odnosu s partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljaće o venčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promena.

Profesionalni i finansijski aspekti života takođe napreduju, stoga nemojte da se plašite da predložite vlastite ideje.

Lav 

Uticaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do meseca jula. Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lepe vesti.

Ovo je odlična godina za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijeru, trudite se da ostvarite željeno. Savet – manje kritikujte samog sebe.

Devica

Očekuje vas vrlo uspešna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaćete sjajnu priliku da upoznate nove ljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspešna. Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos s partnerom i pobediće svaku prepreku. Ljubav je jača od svih izazova!

Device će i u 2021. godini naporno raditi, kao i obično, ali sada se jedna stvar menja nabolje – očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bićete iznenađeni i polaskani.

Jarac

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon univerzuma ovog leta. Očekuje vas prava ljubav! Ako ste već u vezi, očekuje vas talas lepih osećanja i vraća se strast u vaš odnos. Usamljene Jarce očekuje burna i neverovatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezu, ljubav će se dogoditi iznenada.

Očekuje vas napredak i na polju karijere i finansija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da steknete nove veštine i znanja, a sa svakim novim saznajem stičete sposobnost koja će vam doneti napredak i poslovni uspeh.

(Glas javnosti/Atma)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR