Glas Javnosti

KONAČNO :Retrogradni Merkur se završava DANAS i pravo je vreme za veliki korak napred! Evo šta čeka horoskopske znake...

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Od danas, 18. januara, Merkur kreće direktnim hodom u znaku Jarca, a već posle 25. januara možemo očekivati skoro pa neometano funkcionisanje.

Međutim, pravo pokretanje najpre po pitanju posla i finansija, tek je na samom kraju meseca ili ćemo morati da sačekamo i početak februara kada se ova planeta vraća na poziciju sa koje je krenula retrogradno.

Dvadesetog januara Sunce prelazi u znak Vodolije i počinje vladavina ovog znaka. U noći između 21. i 22. januara u ovom znaku imamo i mlad Mesec. Uran u znaku Bika kreće direktnim hodom, a to će se desiti 23. Promene kreću, u manjoj meri najavljene tokom januara, u mnogo većem obimu od februara meseca.

Da zaključimo, pravo vreme za velike promene dolazi krajem januara, a kod većine početkom februara. Naveden period je pravo vreme da nađete novi posao, rešite probleme u vezi, ili ako ste sami - da nađete partnera, pokrenete priču o svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Kraj januara i početak februara je pravo vreme za veliki korak napred.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR