Glas Javnosti

Koji horoskopski znaci se dobro snalaze u ljubavnim avanturama

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svi ljudi su različiti i različito se ponašaju u razbim situacijama, pa tako i u onim ljubavnim.

Šta o tome kaže astrologija i horoskop za vaš znak?

HOROSKOP ZA OVNA (20.03. - 20.4.) ARIES
Lak ste plan za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano i nagonski na ertoski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mlada ljupka koleginica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled sa vas. Grižu savesti prema stalnom partneru osetite kada već sve prođe.

HOROSKOP ZA BIKA(21.4.-21.5)-TAURUS
Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu ako je uporan, nežan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvećem, ako je pored vas uvek kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
Vas je lako zavesti i vi to uvek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da padnete na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga i brbljiva koleginica pozove na kafu.

HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER
 Iako ste odani, ipak maštate o avanturi i grehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne propušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
Iako ste vrlo temperamantni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer za kraljicu Lavicu ili princa Lava, treba se dobro potruditi. Tek kada se uverite da je žrtva prineta, udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku sa vama.

HOROSKOP ZA DEVICE (23.8.- 22.9.) - VIRGO
Vi ste pravi tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uronite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš stegnuti eros, jernom može da popusti i vi se tada prepuštate uživanju. Možda sa onom nasmejanom, romantičnom koleginicom ili nekim duhovitim kolegom.

HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju i da le lome oko vas. Ipak, šarmantnom kavaljeru lepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romasnu sa vama. Iako uživate u večitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera ipak ne ispuštate iz vida, a ni iz ruku.

HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Vi uvek, pa i u ljubavi, igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas. Odolevate čak i dugotrajnom udvaranju one zgodne osobe  koja vas uvek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerovu vernost, tada bez griže savesti, prepuštate se osobi iz komšiluka, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i vanturama. kada se udvarači trude oko vas ili vam vam neko pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

HOROSKOP ZA JARCE (22.12.-20.1.) - CAPRICORNUS
Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko ume da vas fascinira svojim profesionalnim uspesima i društvenim statusom, ima više šanse da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razume.

HOROSKOP ZA VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
 Vi, najčešće, padate na prvi utisak, fizički izgled, naročito, ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvek zadržavate ono što vam je najvažnije - ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smešak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koj isve govore. Avenature su za vas, samo bekstvo od surovog sveta koji vas okružuje i koji vas veoma plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nežnosti i ljubavi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR