Glas Javnosti

Ko su najbolji šefovi među horoskopskim znakovima?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Posao zahteva posvećenost, požrtvovanost i rad. Kada vam je šef jedan od ovih znakova u horoskopu, onda je sve mnogo lakše. Zamislite da imate šefa koji je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka!

Blizanci

Blizanci su veoma ljubazni i dugo mogu tolerisati greške. Tako, ako je vaš šef rođen u ovom znaku, može se desiti da je on baš taj tip. Čak i ako mislite da on ne primećuje vaše greške, varate se! Dosta vodi računa o odnosima sa drugima. Nije strog i sa njim sve možete rešiti dogovorom, lepim i biranim rečima. Ako to nije tako, on neće druge kriviti za svoje postupke. Šef Blizanac ne voli da radi, ali zato voli da se druži, to mu je glavna motivacija. Sklon je promenama i voli ih, jer smatra da će to ubrzati napredak. Uzaludno je predlagati mu nešto prezahtevno i komplikovano, jer će sve to pasti u vodu.

Rak

Šefovi rođeni u znaku Raka zanima šta radite pre i posle posla, vodi računa i o vašem privatnom životu. Važno mu je da ste fokusirani na posao. Ako ne stignete nešto da uradite na vreme, on će to učiniti umesto vas, čak i ako se takvo vaše ponašanje ponavlja. Ne brinite za svoje radno mesto, nećete lako dobiti otkaz. On će vam pomoći, ali lako i brzo menja mišljenje o bilo čemu. Pod njegovim vođstvom lako se napreduje, ali nemojte se praviti mnogo pametni, to baš ne podnosi. Izgubićete sve povlastice koje ste imali.

Ribe

Ako je vaš šef rođen u ovom znaku, opustite se. Nemojte kasniti na posao, to nikako ne voli. Pokažite mu da ste pouzdana i odgovorna osoba, znaće to da ceni i da vas za to kasnije i nagradi. U odnosu sa njim najvažnije je poverenje, pa se drži one "Dogovor kuću gradi". Ako izgradite odnos zasnovan na poverenju, ako on zna da vi možete bolje, da možete i umete da pokažete svoj trud i zalaganje, za vas onda nema zime. Bićete za to nagrađeni kako treba.

(Izvor: Alo.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR