Glas Javnosti

KINESKI GODIŠNJI HOROSKOP: Proverite šta vašem znaku donosi godina Zeca!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Kineska Nova godina, koja počinje 22. januara 2023. godine i traje sve do 9. februara 2024. godine – u znaku je Zeca!

Zec je četvrti znak u kineskom horoskopu. Simbol je plodnosti, pa je godina Zeca perspektivna za one koji žele da ostanu u drugom stanju, započeli su nove poslovne poduhvate ili čak promenili karijeru. Mogla bi da se isplati svima onima koji su spremni da rizikuju – i sa emocijama, ali i sa financijama.

Zec je nežna i pitoma životinja. Osobe rođene u znaku Zeca imaju blag karakter, lako održavaju dobre odnose sa osobama u okolini, a teško ih je iznervirati. Nemojte dati da vas isprovociraju bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazite. Pokušajte smireno da sagledate situaciju iz svih perspektiva, pa tek onda reagujte.

Šta vaš znak očekuje u godini Zeca, pročitajte u nastavku teksta.

ZEC

Za rođene: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Imate bračnih problema? Ne oklevajte i potražite stručnu pomoć. Bračni savetnik bi mogao da unese mnoge pozitivne promene u vašem životu. Budite otvoreni i iskreni sa partnerom i veza će vam napredovati.

Napredak vas očekuje i na poslovnom planu. Dobićete priliku da izgradite odnose sa moćnim ljudima koji će vam pomoći u karijeri. Osobe iz inostranstva će vam pomoći da unapredite znanja i veštine koje će vam koristiti u budućnosti.

Posvetite se svom trenutnom poslu i pronađite način kako da ga napravite profitabilnijim. Sredinom godine postoji šansa za dobijanje bonusa koji će popraviti vašu financijsku situaciju. Budite strpljivi i marljivo nastavite da radite u skladu sa svojim ciljem. Trud će vam se isplatiti.

ZMAJ

Za rođene: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000.

Zmajevima se smeši godina sreće i blaženstva. Ako ste u kvalitetnoj vezi ili braku, mogli biste da počnete da razmišljate o potomcima. Ako ste u potrazi za ljubavlju, pokušajte da izađete iz zone komfora i potražiti je na novom mestu. Nemojte da vas zavede samo nečiji izgled ili financijski status, nećete biti srećni u takvoj vezi.

Zmajevi će ove godine naročito domišljati i pronalaziće nove načine za suočavanje sa različitim izazovnim situacijama. Poradite na svojim liderskim sposobnostima jer bi ta osobina mogla da vam služi u budućnosti. Moguće je i da ćete izdejstvovati povećanje plate.

Nemojte da donosite ishitrene odluke na poslovnom i privatnom planu. Okružite se ljudima koji vas motivišu da budete bolji, da radite na sebi. Uklonite toksične ljude iz svoje okoline.

ZMIJA

Za rođene: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001.

Ne sumnjajte u sebe i svoje mogućnosti i uspeh neće izostati ove godine. Vi najbolje znate što je dobro za vas. Učinite ono što je potrebno da biste sebi omogućili bolji i ugodniji život. Ne uplićite se u drame na višem nivou. Radite svoj posao pošteno i nagrade će stići.

Obratite pažnju na to kako trošite novac. Izbegavajte nepotrebne kupovine. Bolje vam je da uštedite novac i stavite ga sa strane.

Za mnoge Zmije, ova godina će biti ispunjenija romantikom, ljubavlju i blaženstvom. Imaćete više prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom i uživate u zajedničkim aktivnostima. Neki će se ove godine i veriti ili izgovoriti sudbonosno "da".

KONJ

Za rođene: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Početkom godine mogli biste da se suočite sa nekim poteškoćama na poslovnom planu, ali budite vredni i stvari će se razviti u vašu korist. Ove godine očekuje vas financijsko blagostanje. Pronaći ćete nove izvore prihoda koji će vam se dugoročno isplatiti.

Životu pristupite sa pozitivnim stavom. Dopustite sebi da uživate u malim stvarima. Kada prilika pokuca na vrata, zgrabite je. Ako strastveno sanjate o nečemu, pokušajte to i da ostvarite. Ne dopustite da vam drugi pokvare planove.

Ove godine biste mogli da proširite svoju porodicu. Dolazi kraj bračnim problemima, a slobodni pripadnici ovog znaka će napokon upoznati osobu o kojoj su sanjali.

KOZA

Za rođene: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003.

Koze očekuju izazovi ove godine, ali nemojte da ih se bojite. Oni će vas naterati da iskoristite svoj pun potencijal i shvatite da su naporan rad i snaga volje sve što je potrebno za postizanje ciljeva. Zaista, bićete nagrađeni za svoj trud.

Dobro iskoristite svoje talente i veštine – iznenadićete se kako će se stvari rasplesti. Značajno poboljšanje videćete i na svom bankovnom računu. Mogli biste da dobijete povišicu ili da pronađete još jedan izvor zarade.

Ove godine ćete naučiti da je dobro da imate interese koje ne delite sa partnerom. Ne morate stalno da budete zajedno da biste imali lepe i ispunjene živote. Dobro je povremeno uživati i u stvarima koje ne uključuje i vašeg supruga.

MAJMUN

Za rođene: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

Majmuni će uživati u uspešnoj, mirnoj i blagoslovenoj godini. Oni koji su spremni da ulože dodatno vreme i novac, uživaće u poslovnim uspesima. Vaša porodica i prijatelji će vam biti velika podrška i biće ponosni na vaša postignuća.

Majmuni će u godini Zeca napraviti velike promene na privatnom planu. Odnos sa voljenom osobom će se poboljšati, a prvenstveno u onim vezama gdj će obe strane biti spremne da porade na međusobnoj komunikaciji u izražavanju sopstvenih emocija.

Ako ste solo, ali niste spremni za novu vezu, ne srljajte u nju, jer biste mogli da iz nje izađete nezadovljni. Dajte vremena da se upoznate, radite na sebi i otkrijte šta tačno želite u životu.

PETAO

Za rođene: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

Za Petlove ovo će biti godina uspona i padova. Neki aspekti će biti obojani pozitivnim iskustvima, dok ćete u drugima naići na izazove. To bi moglo da vas preoptereti. Pokušajte smireno da sagledate bilo koju situaciju i rešavajte uzroke problema, a ne posledice.

Pripazite na svoje navike trošenja već danas i sprečite dugove koji bi vas snašli ako tako nastavite. Pokušajte da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog, u suprotnom bi mogla da nastrada vaš odnos sa partnerom.

U godini Zeca poradite i na svom odnosu sa bliskim članovima porodice i prijateljima. Razmišljaćete o sebi i načinima kako da postanete najbolja verzija sebe.

PAS

Za rođene: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006.

Uživate u prirodi, pa tamo provedite što više slobodnog vremena. Boravak na otvorenom će vam pomoći da razmislite o stvarima koje vas muče i pronađete način da ih rešite. Ove godine ćete posebno biti zahvalni na svim ljudima koji vas okružuju, a koji navijaju za vas i motivišu vas da budete bolji.

Radite na sebi, ali istovremeno pokažite samopouzdanje kada su pitanju vaše veštine i talenti. Zvezde su vam naklonjene, ali to ne znači da ne morate da budete aktivni i propuštate poslovne prilike koje vam se ukažu. Štaviše, postavite ove godine još ciljeva. Uz malo truda, ostvarićete ih!

Isprobajte nove stvari i na romantičnom planu – zadržite iskru koju ste imali u prvim danima veze. Planirajte romantične aktivnosti za voljenu osobu i obasipajte je ljubavlju.

SVINJA

Za rođene: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

Svinjama se savetuje da ove godine obrati pažnju na svoje ciljeve i ostvariće ih! Čak i ako se suočite sa teškim danima, ne gubite nadu. Sve će doći na svoje mesto.

Ako imate vlastiti posao, možda ćete naići na neke teškoće sa finansijama ili poslovnim partnerstvom. Baš zato što izbegavate velika proširenja i dodatne investiranje u nove projekte, jer bi vam to moglo stvoriti financijske probleme u budućnosti.

Ne dopustite da romantika umre u vašoj vezi. Romantične gestove će razveseliti drugu stranu i ojačaće vam vezu. Podsetite voljenu osobu koliko vam znači i iznenadite je malim znacima pažnje. Parovima u dužim vezama sledi godina za produženje porodice.

PACOV

Za rođene: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Za Pacove će ova godina doneti sreću u većini aspekata. Mnoge stvari će vam ići u prilog. Ako ste u braku, "cvetaće vam ruže", a ako ste solo - ove godine ćete možda sresti svoju srodnu dušu. Ipak, ne srljajte u nove veze. Dobro upoznajte osobu pre nego što joj poklonite svoje srce.

Bićete uspešni i na poslovnom planu. Upoznaćete nove osobe koje će vam pomoći da proširite svoje poslovanje. Ovo je dobra godina za ulaganje u sebe, svoj posao i karijeru.

Napravićete mnoge pozitivne promene u životu. Trebalo bi da pripazite da vas negativnost iz okruženja ne spreči da radite na sebi i svom uspehu! Odvojite vreme za sebe kako biste se razvili, ali isto tako pronađite vreme i za druge. Nemojte da zanemarite potrebe osoba iz bliskog okruženja.

BIZON

Za rođene: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Neke pozitivne promene ove godine očekuju i osobe rođene u kineskom znaku Bizona. Osnažićete vezu sa partnerom, poboljšaćete međusobnu komunikaciju i lakše ćete moći da raspravljate o svojim emocijama. Ako niste u romantičnoj vezi, ovu godinu ćete iskoristiti da sebe upoznate bolje, svoje želje i mogućnosti.

Na poslovnom planu očekuju vas profesionalni izazovi. Neki će verovati kako vas nadređeni dovoljno ne cene zbog čega ćete želeti da promenite radno mesto. Ne srljajte sa takvim odlukama. Izvagajte svaki segment pre nego što date otkaz ili pristanete na novi posao.

Budite oprezni i kako trošite novac. Posavetujte se sa financijskim savetnikom ako je potrebno, bolje je da stavite novac sa strane za teške dane, nego čekati da vam zatreba financijska pomoć.

TIGAR

Za rođene: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Pozitivne promene i mnoštvo sreće dolazi Tigrovima u 2023. godini. Bićete sigurni, samopouzdani i snažni dok se budete suočavali sa novim izazovima. Naučićete kako bolje da iskoristite svoje veštine i talent, pa ćete tako da profitirate na poslovnom planu.

Upoznajte nove ljudi, širite svoju mrežu poznanika i uspeh neće izostati. Ne libite se da potražite dodatne izvore zarade kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju.

Tragate za ljubavlju i partnerom? Dobro otvorite oči. Mogli biste da se zaljubite u osobu koja se već nalazi u vašem bliskom okruženju, možda vam je čak i dobar prijatelj. Vaša ljubavna priča će procvati i izazvati ljubomoru mnogih iz vaše okoline.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR