Glas Javnosti

Kako znakovi Zodijaka zavode preko PORUKA? Lavovi su majstori zavođenja, Bik šalje cvetiće i srca, a Strelac puno filozofira...

Horoskop
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Neki će biti romantični i nežni u ljubavnim porukama, dok su drugi kratki i rezervisani, odnosno poruke im služe samo da potvrde namere koje više vole da kažu uživo.

Život piše romane, ali ljubav ponekad stane i u relativno mali broj znakova SMS poruke. Istina, ima ljudi koji nisu previše vešti u tome, pa je potrebno i po nekoliko poruka da shvatite šta njima žele da iskažu, dok će drugi već u prvoj rečenici reći bitno. Ponešto pritom zavisi od osobina ličnosti, što nas dovodi i do horoskopa - znate li koji se horoskopski znak najlepše udvara?

Ovan

Oni često ni ne vide potrebu da se nekome udvaraju, pogotovo ne preko SMS poruka. Radije će to napraviti direktno, oči u oči i u glavu, tako da za uvijanje i dopisivanja i ne ostane previše potrebe. Ipak, tu i tamo poneki će muški pripadnik znaka rado da citira nekog pesnika, kako bi malo očarao izabranicu. To je gotovo sve od romantike što ćete od njega da doživite.

Žena u znaku Ovna rado deli duhovite poruke o ljubavi i seksu, kao cirkularnu poruku na više brojeva, pa će posmatrati da li se izabranik upecao.

Bik

Muškarac Bik i na SMS-ove gleda romantično, ali i iznad svega praktično - kad već postoje, zašto tu i tamo ne poslati neki cvetić, ružu ili neko srce, ne previše sladunjavo, tek kao naznaku njihovih namera. Bitno je da je puno toga rečeno bez puno reči. Muškarac u ovom znaku je vrlo strpljiv, pričekaće odgovor, a ako ga ne bude, poslaće vam buket pravih ruža na adresu i veroatno sačekati ispred vaše kuće da vidi da li je stiglo.

Žena Bik uživa u romantičnom SMS dopisivanju, igri reči i napetosti koja se kroz poruke može da se oseti, pa bi mogla da se dopisuje danima i noćima, sve dok udvarač ne preuzme odgovarajući korak.

Blizanci

Ovaj maestro verbalnog zavođenja će vas očarati porukama kojima će zasipati vaš mobilni telefon. Verovatno ga neće ispuštati iz ruku, niti vam dati previše vremena da odgovorite. Velike su šanse da se rastopite od miline, jer će poruke biti izuzetno romantične i pratiće jedna drugu tako da ćete moći da uživate u ljubavnoj priči. Blizanac zna sa rečima i svoja očekivanja pretvoriće u mali scenario, tako da će svaka nova poruka otkrivati korak više.

Žene Blizanci poruke neretko pošalju na krivi broj, pa i one ljubavne, što može da dovede i do duhovitog obrta.

Rak

Rakovi obožavaju dopisivanje, jer tako mogu da iskažu i onaj deo emocija koje se inače možda nikad ne bi usudili da prevale preko usta. SMS poruke zapravo kao da su stvorene za emotivne Rakove. Od njih nikad nećete dobiti neku univerzalnu poruku sa Interneta ili nešto što se već duže vreme vrti u virtualnom svetu - oni su uvek originalni i uvek se obraćaju direktno vama, najvažnijoj osobi za njih u tom trenutku.

Žene Rakovi ponekad će tajanstveno poslati nežnu poruku sa drugog broja telefona i čekati odgovor od druge strane.

Lav

Lavovi su majstori zavođenja i sve što misle reći će vam puno pre SMS dopisivanja, tako da im preostaje samo da sa porukama potvrde svoje namere. Potrudiće se da vas obore sa nogu jednom jedinom porukom, koju ćete svako malo iznova čitati, da se uverite da je nešto tako savršeno zaista stiglo na vaš broj.

Slično je i sa Lavicama - taman kad posumnjate da vas je zaboravila, poslaće vam poruku od koje klecaju kolena i ješćete joj iz ruke.

Devica

Device pišu vrlo kratko i nedvosmisleno, najčešće samo zato da bi vas dovele u neki kafić ili poslastičarnicu, gde ćete sve čuti u razgovoru uživo. Retko dodaje romantičnu notu u poruke, pa ponekad nije jasno šta misli pod onim Moram te videti, sutra u 10, u poslastičarnici - možda je reč o ljubavnom razgovoru, a možda o tome da želi da proveri šta mislite o nekoj poslovnoj ponudi. Ako ju ne zanimate, to je jedan od znakova kom se baš ne isplati udvarati SMS-om - odgovoriće vam sa bar dan, dva zakašnjenja.

Mudra i pronicljiva žena Devica na sve poruke odgovara isto, ćutanjem, pa nije uvek lako da shvati da li je zaiteresovana ili ne.

Vaga

Radoznala i romantična Vaga uživa i u SMS zavođenju. Pesnik u njima obožava da citira stihove poznatih pisaca ili neke poznate izreke o ljubavi. Ali, imajte na umu da je osvajanje za Vagu najzanimljiviji deo partnerskog odnosa i da za njih nema ništa lepše od onog trenutka kad zazvoni poruka i ekran zasvetli, pa je važno da na ljubavne poruke - uzvratite.

Žena Vaga u ljubavi svim svojim čulima voli da uroni u taj osećaj, pa će, tako, verovatno i telefon okititi nekim srcolikim priveskom.

Škorpija

Obično zovu sa skrivenog broja, što će vas zagolicati da se javite. Tajanstveni Škorpion trudi se da ne ostavljaju tragove, pa čak ni kad je reč o SMS porukama - verovatno će ih slati s nepoznatog broja i odmah obrisati sve poruke koje vam je poslao, bar dok ne vidi kakva je vaša reakcija. U slučaju da odgovorite pozitivno, vaše bi poruke Škorpion mogao dugo da čuva. Biće vrlo ljut ako vidi da u njegovom društvu šaljete poruke nekom drugom i učiniće sve da otkrije o kome je reč.

Žene Škorpije udvaraju se „ubojito“ - napisaće vam šta u tom trenutku imaju na sebi (ili je bolje reći nemaju?), ili vam jednostavno poslati fotografiju koju niko ne može da ignoriše.

Strelac

Oni imaju dobre namere, ali često sve pokvare zbog brzopletosti. Poslaće poruku na pogrešan broj, krivoj osobi, pa se praviti da nemaju veze s tim i na brzinu smišljati koji će izgovor najbolje upaliti. Ako ste dobili nešto seksi, reći će da je stiglo slučajno, jer nadimak partnera sa kojim se dopisuju počinje istim slovom kao i vaše ime, pa vam je poruka stigla - slučajno.

Žena Strelac voli da filozofira čak i kad šalje ljubavne poruke, ali pada na tajanstvene i nedorečene SMS-ove, pogotovo kad nije sigurna koji joj od brojnih udvarača piše.

Jarac

Zavođenje preko SMS poruka kao da je izmišljeno zbog romantičnog i nežnosti željnog Jarca koji uživa u svakoj reči i rečenici poruka koje će dugo čuvati u memoriji telefona. Kad mu je do nekoga zaista stalo, pisaće iskreno, ne razmišljajući koliko time otkriva bokove i ostaje izložen neugodnim situacijama.

Žena Jarac koja nije zaiteresovana za vas i to će vam prilično brutalno dati do znanja. Kad su u pitanju žene, kao i muški pripadnici znaka, kad jednom dobijete takvu poruku, nema smisla da šaljete nove.

Vodolija

Oni obično nisu previše romantični, ali poruke mogu da budu beskrajno duhovite. I dok vi smišljate odgovor, velike su šanse da će vam se stvoriti na pragu, ili će slučajno naleteti na vas ispred vašeg omiljenog kafića, odnosno kluba. Nemojte se iznenaditi ako u telefonu ima spremljenu pokoju vašu fotografiju - i pre nego je poslao „smeška“, muška Vodolija je sigurna u to da želi da bude sa vama.

I žene i muškarci obožavaju modernu tehnologiju i u zavođenju, pa od njih možete da očekujete i zvučne, kao i video poruke.

Ribe

Ribe su kao u vodi sa SMS porukama i dopisivanjem, takav način otkrivanja osećaja savršeno im odgovara, bez obzira na to da li su oni u ulozi zavodnika, ili ih zavode. Muške Ribe pažljivo barataju porukama, brišu ih posle čitanja, jer se boje da ih stalna partnerka ne ulovi sa prstima u pekmezu.

Žene u znaku Riba su nenadmašive zavodnice čak i u SMS porukama, jer znaju da izaberu pravi izraz u pravom trenutku i nakon toga samo zaćute, dok druga strana čezne za tim da stigne još poneka rečenica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR