Glas Javnosti

Kako se horoskopski znakovi ponašaju na slavi: Ovan u centru pažnje, Škorpije ne podnose gužvu, Strelac voli da zasmejava!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Sezona je slava, koje bi ove godine trebalo da proslavimo u što manjem društvu. Ovo je prilika da se okupi samo porodica, da uz tradiciju, običaje i bogatu trpezu obeleži praznik.

Ali čak i u manjem društvu od nekoliko ljudi, karakteristike horoskopskih znakova isplivaće na površinu. Kakav je koji horoskopski znak na slavi?

Ovan

Čim čestita domaćinu, Ovan je odmah "centar pažnje". Upoznaće se sa svim gostima, nazdravljaće šakom i kapom, samo je važno da ne pretera u uživanju.

Bik

Bika ćete naći u najudobnijoj fotelji, on voli da se zavali i uživa. Bik je znak koji neće samo pružiti ruku svima i zaboraviti kako se ko zove, već će odabrati par gostiju i zaista se upoznati s njima. Pričaće cele večeri i moguće je da će ostvariti važan poslovni, ili čak romantični kontakt.

Blizanci

Umeju da budu nervozni kada je nepoznato društvo u pitanju, ali Blizanci će hrabro progutati nervozu i probati da se druže. Blizancima je jako važno da ispoštuju domaćina, zbog čega će tokom velikih slava obići najmanje dve ili tri.

Rak

Emotivni Rakovi veoma drže do tradicije, i slave su za njih nešto lepo i staromodno. Imaju meru kada su hrana i piće u pitanju, i na ovakvoj večeri želeće da imaju lepe uspomene, a ne "crnu rupu" u glavi sutradan.

Lav

Svi znaju kada je Lav stigao na slavu. Apsolutni je centar pažnje, šarmira sve oko sebe i kao da čeka i aplauz. Ako Lav nije apsolutno opčinio sve oko sebe, potrudiće se da to uradi - nekada i previše.

Devica

Uvek teži savršenstvu, i ako idete na slavu kod Device, znate da će sve biti kao u vrhunskom restoranu. Dekoracije, hrana, sve je tu i sve je savršeno. Ako je Devica gost, uopšte nije isključeno da ćete je zateći kako krišom sređuje kuhinju ili skuplja čaše i pepeljare po sobi.

Vaga

Vage umeju da budu stidljive u društvu, ali su prirodno dobroćudne i vedre, pa možete računati na njih ako se slučajno dogodi bilo kakva situacija u kojoj "učestvuje" tenzija. Stavite Vagu da sedi između gostiju koji se inače baš i ne vole i gledajte kako se magija dešava.

Škorpija

Škorpije ne vole gužvu i nepoverljive su prema ljudima koje ne poznaju, ali kada ipak odluče da dođu, odlično će se provesti. Ako je Škorpija popila koju više, izbegavajte je, ume da bude cinična ili mračna.

Strelac

Živahni Strelac odmah će se izgubiti među gostima, i pošto je uvek okrenut novim iskustvima, računajte da će probati apsolutno svaki specijalitet i svakome koga sretne pružiti ruku da se upozna. Ako je atmosfera "pala", zamolite Strelca da ispriča neku dogodovštinu ili vic, odmah će je podići.

Jarac

Kao i Rak, Jarac je ozbiljan i odmeren. Odličan je domaćin, ali i kao gost će biti vođa i organizator. Kod Jarca je ponašanje i stav stvar ponosa, i možete računati da nikada neće preterati ni u čemu.

Vodolija

Za razliku od Jarca, Vodolija je veliki hedonista i može da pretera. Pokušaće da povuče i druge sa sobom, pa ako sedite pored Vodolije, ne dozvolite da vam dosipa piće. Vodolija kao domaćin je kao prosečna srpska baka, nutkaće vas da još jedete i pijete, i važno joj je da se svi lepo provedu, baš kao i ona.

Ribe

Bilo kakvo slavlje je povod za Ribe da se maksimalno doteraju, i maksimalno ga iskoriste. Riba će uživati i u posluženju, i u druženju, i potajno će želeti da bude u centru pažnje. Nemojte se začuditi ako je zateknete u nekom ćošku kako se duri, to samo znači da nije dobila kompliment već čitavih pet minuta.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR