Glas Javnosti

Kako će dva važna pomračenja u junu uticati na našu sudbinu?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Dva važna pomračenja u junu, pomračenje Meseca u znaku Strelca i pomračenje Sunca u znaku Raka, dovešće do korenitih promena. Usled ove kosmičke pojave aktiviraće se razne energije koje će itekako uticati na našu sudbinu.

Mnoge stvari će se same od sebe promeniti, mnogi će težiti slobodi, srušiti sve granice i prekršiti propisana pravila. Savršen sklad tokom mesečevog pomračenja rezervisan je za Sunce, Mesec i znak Strelca. 

Strelac je znak dobre komunikacije i čvrstih, postojanih uverenja, te volje za završavanjem poslova neće izostati. U mnogim poslovnim poduhvatima naša odlučnost doći će do izražaja. Moćna energija Strelca donosi nam smelost da završimo mnoge projekte i poslovne planove, što treba iskoristiti. I dok na poslovnom planu predstoji uspeh, na emotivnom pomračenje Meseca donosi iscrpljenost i istrošenost. Samouvereni i optimistični Strelac dolazi do izražaja i pomaže nam da prebrodimo krizu. Venera je u retrogradnoj fazi u Blizancima, a Neptun i Mars formiraju kvadrat sa Ribama. Ovakva kosmička pozicija dovešće do gubitka kontrole. Za frustracije i uznemirenost zahvalite Marsu, a budite i oprezni u komunikaciji i donošenju odluka. 

Pomračenje Sunca dogodiće se 21. juna u znaku Raka, a u direktnoj suprotnosti biće Sunce, Mesec i Rak. Tokom ovog pomračenja bićemo usmereni na porodicu i porodične odnose. Kombinacija pomračenja Sunca sa Rakom donosi prijatna iznenađenja, jer pomračenje Sunca uvek donosi dobru energiju. Poradite na unutrašnjem aspektu, iskoristite priliku da sebe motivišete još više i da ovaj kosmičku povoljnost iskoristite do maksimuma. Pomračenje Sunca mnogim znakovima donosi prekid nečeg vrednog, ali ne očajavajte. To je znak da su pred vama nove mogućnosti koje će se tek otvoriti. Ne vraćajte se u prošlost i ne žalite za prošlim vremenima, ne možete ih vratiti. Gledajte napred i uživajte u svakom trenutku koji vam predstoji.

(Izvor: Alo.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR