Glas Javnosti

JANUAR U JARCU: Šta nas sve čeka na početku 2021. godine?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svake godine, tačno između 22. decembra i 19. januara, prolazimo kroz razdoblje krutog i racionalnog Jarca. Bez obzira na to koji ste znak, energija Jarca tada nesumnjivo utiče na vas.

Kakva je to energija Jarca?

Astrologija kaže da su Jarčevi oni koji će svojim marljivim radom i upornošću da se popnu na vrh svake planine. Rade planski i to je ključno za njihov uspeh. Privatno, oni su okrenuti ka porodici i tradicionalnim vrednostima.

Zato, nije ni čudo što se u ovom trenutku okrećemo najbližima i sa njima slavimo. Sa apsekta astrologije, nije čudno što donosimo novogodišnje odluke i strategije.  

Zavirite u budućnost - šta donosi sezona Jarca

Sve borbe, promene, nada i mrak sada su na vrhuncu. To i jeste prikladno jer je celu ovu godinu obeležila energija Jarca. Rezultat te energije bio je konzervativizam, pokušaji zadržavanja vlasti. Tradicionalisti su se ukopali u zemlju i ne daju svoje položaje.

Ipak, Saturn i Jupiter su napustili polje Jarca i prešli u sasvim drugačiju Vodoliju. Ovo možete smatrati prvom rečenicom u novom poglavlju. A to poglavlje nam donosi inovacije, usmerenost na zajednicu, lomljenje svega tradicionalnog.  Šta nas čeka tokom decembra?

Ovaj mesec u Jarcu zato može izgledati kao vožnja na rolerkosteru.

Prva stanica: 23. decembar. Tada će se Mars koji je u Ovnu naći u kvadratu sa Plutonom. Svi koji su na položajima ili su uticajni, moraće jako da se potrude da ih i zadrže. 

Sledeći datum za pamćenje je 25. decembar. Tog će dana vladar komunikacija, Merkur izgraditi trigon sa Uranom. Nagradiće nas sve radoznalošću, novim idejama, odličnim timskim uspesima.

Nedelja pre Nove godine, svakako će biti dinamična. Tog 29. decembra čeka nas pun mesec u brižnom Raku i on će nas naterati da budemo sentimentalni. 

Dan kasnije, 30. decembra, romantična Venera sreće sanjara Neptuna i stvara nam potpunu zabunu u ljubavnim odnosima.

Foto: Unsplash

Šta nas čeka u januaru?

Merkur će 4. januara da se sretne sa Plutonom. Ovaj par planeta će nam dozvoliti da obradimo i prihvatimo svoje duboke emocije. To će nam pomoći da rešimo neka emotivna pitanja koja dugo vučemo za sobom.

Da naplati sve dobro što je uradio, nepredvidivi Merkur će se 8. januara naći u kvadratu sa Marsom. Pritom, Mars dva dana ranije ulazi u Vodoliju. Ovih dana izbegavajte rasprave, jer će svi biti skloniji besu i agresiji. Mogli biste reći nešto zbog čega biste zažalili. 

Ako izbegnete ovu raspravu, već 9. januara bićete nagrađeni romantičnim iznenađenjem ili nekom zabavom. Tada će se Venera naći u odličnom položaju spram Marsa. Uživajte!

Već 13. januara, stiže nam doza optimizma zahvaljujući susretu Merkura i Jupitera u Vodoliji. Dani radosti traju sve do 13, jer će se u harmoničnim odnosima naći i Venera i Uran.

Društvu značajnih planeta u Jarcu 8. januara će se pridružiti i Venera. Spoj venerine i energije Jarca, dobar je za one koji razmatraju bračnu terapiju ili rešavaju neka pitanja u odnosu. Ako ste sami, sada se možete nadati romantičnom poznanstvu kroz krug kolega. 

Uran će krenuti retrogradno 14. januara i omogućiti nam da primetimo sve promene na vreme i reagujemo. 

Do 19. januara, planete će nas pripremiti za sve promene koje donosi Doba vodolije. Važno je samo da ne propustimo poslednje lekcije koje nam donosi konzervativni i vredni Jarac.

(Glas javnosti/L&Z)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR