Glas Javnosti

Između ovih znakova horoskopa je velika strast!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kada je u pitanju sinastrija ili upoređivanje partnerskih odnosa, postoje određeni parametri planeta i aspekata koji govore o slaganju i stepenu slaganja kada je u pitanju seksualnost i strastvenost jedne veze.

Postoje nekoliko kombinacija u astrološkom smislu koje obećavaju dobro međusobno povezivanje i posvećenost posebno kada je u pitanju ovaj deo ljubavne veze.

Muškarac Ovan i žena Lav

Prva kombinacija je muškarac Ovan i žena Lav. Kod ovog muškarca dominantna planeta je Mars, koja govori o njegovoj snažnoj muškoj energiji, koja se izuzetno dobro slaže sa dramatičnom i pomalo luckastom energijom ove žene.

Lavica obožava da bude sa muškarcem koji dominira i koji može da joj parira u svemu. Lavica ne voli slabe i indiferentne muškarce, njoj itekako imponuje snažna figura ovog muškarca u znaku Ovna. Njihova vatrena energija i velika strast čini njihov odnos stalno energičnim i dinamičnim.

Najbolja strana njihovog odnosa je iskrenost i otvorenost naročito kada je u pitanju seksualnost, najbolja strana njihovog odnosa, a ono što ih može razdvajati jeste njihova ogromna potreba da izraze svoju egoističnost.

Muškarac Bik i žena Škorpija

Žena Škorpija i muškarac Bik mogu biti veoma stabilna i strastvena ljubavna priča gde veliki udeo ima fenomenalno seksualno poklapanje. Ova žena ume veoma dobro da "pročita" i pronikne u suštinu ovog muškarca.

Muškarac Bik je veoma senzualan i ima veliku potrebu da se dokaže i pokaže na ovom "bojnom" polju, veoma je predan i posvećen partnerskom odnosu posebno kada je u pitanju fizički odnos i sam čin intime.

Sa druge strane ova žena poseduje ogromnu strastvenost i ogromnu želju da "osvoji" ovog muškarca. Njihova najbolja spona jesu njihove snažne emocije koje su veoma duboke i intenzivno učestvuju u stvaranju čvrste seksualne želje.

Muškarac Vodolija i žena Strelac

Postoji još jedna kombinacija koja može biti izvanredno strastvena, a to je muškarac Vodolija i žena Strelac. Njihove prirode su veoma slične. I kod jednog i kod drugog postoji ogromna želja za slobodom, ali i za avanturizmom.

Kroz osećaj slobode i potpunog emotivnog predavanja, njih dvoje nalaze potpuno razumevanje za sve što ih povezuje i sve što im se emotivno i ljubavno dešava.

Njihov seksualni život je samo divan nastavak njihove ljubavi koja je definitivno netipična veza ili odnos. Vole da eksperimentišu, uživaju u nekim oblicima perverzije i istražuju svoja tela, iskustva koja imaju, piše Srbija Danas.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR