Glas Javnosti

IMA LI VAS NA LISTI: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

U horoskopu često tražimo najbolje ljubavnike, najvernije ili najzločestije znakove, ali da li ste se ikada zapitali koji su najpametniji horoskopski znakovi? Otkrivamo vam tri najpametnija znaka.

Najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se vazdušni znakovi – Blizanci, Vaga i Vodolija.

Blizanci imaju briljantan um, Vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok Vodolija ima um naučnika zahvaljujući kojem svet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.


Pamet zemljanih znakova najviše se ogleda u njihovoj sposobnosti da sebi stvore udoban život i da poseduju puno materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, Devica savršenom organizovanošću, a Jarac držeći sve pod kontrolom.

Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju sposobnošću da poseduju veliku životnu snagu.

Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, sledi ga ponosni Lav entuzijastične volje za vođstvom zatim Strelac čija intuitivna vatrenost ne poznaje granice.

Vodeni znakovi pak prednjače kada je reč o emocionalnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju porodicu i održavanje ljudi na okupu, Škorpija će napraviti sve da dopre u srž stvari ne brinući se šta bi mu pri tome moglo da stane na put, dok Riba jednostavno voli sve ljude, prenosi N01S.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR