Glas Javnosti

IDEALAN MUŠKARAC ROĐEN JE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU: On je ROMANTIČAN, pažljiv i strastven, a PORODICA mu je SVE!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog muškarca ima Rak.

Rak je onaj tajanstveni muškarac koji vas opčini pogledom i pusti da sami iskopate zlato iz najvećih dubina okeana njegove ličnosti i postane zaista samo vaš.

Emotivni, intuitivni, maštoviti, ljubazni domaćini i izuzetni očevi, muškarci Rakovi ulepšavaju svet. Pritom, veoma su štedljivi, dobri prijatelji i uvek su spremni da pomognu, pa su i izuzetni supružnici, prijatelji i kolege. Najčešće ih možemo naći u velikim ustanovama sa mnogo ljudi. Veseli su, radoznali i uigrani, ali svoj dom drže daleko od očiju drugih ljudi, jer svoj dom doživljavaju kao svoju sigurnu oazu, koja je ispunjena ugodnom atmosferom. Idealna kuća za Rakove je u blizini mora, reke ili jezera, a kuhinja je centralno mesto njihovog doma, jer vole da kuvaju i da uživaju u jelu.

 

Njihova posesivnost i strastvenost prema partneru, ali i prema svim bliskim ljudima je ogromna, pa svoje drage ljude čvrsto drže svojim klještima. Oni će se truditi da svakome pruže normalan i siguran život. Zauzvrat, od partnera i svojih bližnjih će očekivati mnogo razumevanja, topline i podrške. U suprotnom, zavući će se u svoju ljušturu iz koje više nikada neće izaći za određene osobe.

Muškarac Rak je uglavnom srednjeg ili višeg rasta i krupnije građe, tamne kose i očiju, sa punim usnama i manjim nosem i malim, scrolikim usnama. Kreću se opreznim i sitnim koracima. Pogled i oči uvek odaju njihovo unutrašnje stanje i raspoloženje. Njihove oči su velike i široko razmaknute, a često imaju i podočnjake. Svoju nervozu kanališu primetnom mimikom i raznovrsnom gestikulacijom. Ovo su muškarci koji crtaju figure po papirima. Oblače se sportski elegantno i obožavaju stajling prošlosti.

Ljubav je prava misterija za ove muškarce i njoj večito teže. Njihova stidljivost i duboko nepoverenje prema drugima, utiče na to da se teško opuštaju i zaljubljuju. Približavaće se polako i oprezno. Ambiciozne i samouverene žene koje osvajaju svakog muškarca, na njega nemaju uticaja ukoliko nisu isto tako i nežne i posvećene. Međutim, jednom kada pronađu ženu svog života – muškarci Rakovi pokazuju svu svoju romantičnu prirodu. Njihova lojalnost i želja da ispune svaku partnerovu potrebu čini ovog muškarca najpoželjnijim partnerom od svih horoskopskih znakova. On je pravi kavaljer. Pozvaće vas na neko romantično mesto sa prijatnom muzikom ili će organizovati ukusnu večeru u svom stanu.

 

Uvek imajte na umu da, bez obzira na to koliko je njegovo ponašanje promenljivo, njegovo srce je meko i duboko, što ga čini dosta ranjivim. Kada ih neko povredi, oni tu osobu lako puštaju niz vodu. Ako uspete da osvojite srce ovog čoveka sa hiljadu raspoloženja i snova, slobodno spakujte stvari i zajedno sa njim otplovite daleko, u vaš svet.

Rakovi su uvek spremni na seks, ali umeju da mešaju ljubav i fizičku privlačnost , pa se zaleću u odnose u koje ne bi trebalo. Rakovi zaista često jesu zatvoreni i ne ulaze u nesigurne vratolomije, ali to vredi samo dok vratolomije partner ne predloži prvi! Tada se njihova zatvorenost ruši poput kule od peska!

Oni vole da prepuste mašti na volju svojoj partnerki i uzvrate istom merom. Nije teško, jer njihovo celo telo je jedna velika erogena zona koju možete posebno nadražiti nežnim poljupcima, pretežno u predelu grudi i ušiju. Vole da dugo i nežno vode ljubav.

Rakovi su prilično odani ljudima koji ih cene i podržavaju. Jedna od najlepših osobina Rakova je njihova sposobnost da učine da se drugi osećaju prijatno i voljeno. Oni ovu osobinu, umesto da primene na sebi, primenjuju na druge ljude i tako Rakovi vide kada su drugi zbrinuti, prihvaćeni i voljeni i osećaju se dobro samo zato što se neko drugi oseća dobro. Drugi se mogu osloniti na Rakove, jer će ih oni saslušati ako imaju neki problem i pomoći im.

 

Međutim, retko izražavaju svoja osećanja. Rakov prijatelj je obično neko koga on dugo poznaje i kome može da veruje. Posvećeni su domu i porodici u potpunosti i da mogu ne bi ni napuštali dom. Mane muškarca u znaku Raka su neodlučnost, podložnost tuđem uticaju, predrasudama i tradiciji, kolebljivost, prikrivena sujeta i sklonost negativnom razmišljanju. Ponekad Rakovi se teško bore sa životnim poteškoćama. Tada postaju stidljivi i naporni. Sa jedne strane mogu biti fanatično opsednuti greškama, ali i lenji, bez ambicija. Sve što deluje malo teže ostaviće drugima da odrade. Kada se osete povređenim, uskaču u svoju ljušturu i neguju svoju umišljeni bol. Osoba koja vam da mrzovoljan odgovor na pitanje koliko je sati ili vas umalo ne ubije pogledom ako je zamolite da vam doda so, verovatno je Rak koji prolazi kroz jednu od svojih faza kada mrzi ceo svet ( ne vas! ). Oni će biti ponovo svoji kada se Mesec promeni.

Rakovi se veoma vezuju za ljude i očekuju njihovu potpunu privrženost, pa je za njih karakterističan strah od prekida odnosa. Takođe imaju strahove od preseljenja, gubitka ili oštećenja doma.

 

(Glas javnosti/Stil) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR