Glas Javnosti

Ovi parovi HOROSKOPA naizgled su nespojivi, ali ipak mogu da uspeju!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Opšte je pravilo da vatra dobro funkcioniše sa vazduhom, dok zemlja dobro deluje s vodom.

Međutim, to ne znači da se ljubav i sreća ne mogu pronaći na drugim stranama Zodijaka.

Ovan i Rak

Ovan i Rak izgledaju kao loša kombinacija od samog početka. Kao prvo, Ovan je impulsivni vatreni znak koji voli da bude u pokretu, dok je Rak osetljiv vodeni znak koji voli dom. Rak, koji je pun ljubavi i podrške, pomoći će Ovnu da se oseća ugodnije u vezi sa svojim osećanjima, dok će Ovan pomoći Raku da otkrije strastveniju stranu. Sve u svemu, u ovoj vezi može biti mnogo dubine.

Bik i Vaga

Vazdušni znak poput Vage i zemljani poput Bika ne predstavljaju najbolji par zbog svojih nespojivih elemenata. Bik je vrlo prizeman, usporen i više voli da zna šta će se sledeće dogoditi, dok je Vaga nepredvidljivija i prilično često menja mišljenje. Međutim, ovo dvoje mogu da funkcionišu zbog povezanosti s Venerom, planetom ljubavi. Zbog zajedničke vladajuće planete, oba znaka cene lepotu, romantiku i fine stvari u životu. I Vaga i Bik takođe su orijentisani na predanost. Bez obzira na razlike, potrudiće se da veza uspe.

Lav i Jarac

Jedan od najvažnijih razloga zbog kojih je ova kombinacija nespojiva jeste to što Lavovi traže mnogo pažnje od svog partnera. Takođe, Jarčevi su poznati po tome da im je posao na prvom mestu. Uprkos tome, ovo neobično uparivanje može da uspe. Jarac takođe može da pomogne Lavu da se usredsredi, dok će Lav pomoći Jarcu da se opusti. Oba znaka su na svoj način preambiciozna. Lav želi da bude zvezda, dok Jarac želi da bude izvršni direktor velike firme. Sve u svemu, mogu da budu "vruć" par.

Devica i Lav

Još jedna kombinacija zemlje i vatre koja može da stvori izazovnu vezu. Na primer, Devici je potrebno mnogo uveravanja, emocionalne stabilnosti i doslednog negovanja da bi osećala da je njihov odnos dobar. Iako Lavu nije problem da izrazi svoja osećanja ili postane emotivan, oni ne obraćaju uvek veliku pažnju na to kako je njihovom partneru. Nije da ih nije briga, oni su jednostavno prezauzeti sobom. Međutim, ako je Lav s Merkurom ili Venerom u Devici, to čini razliku. To prizemljuje njihovu vatrenu energiju i onda stvarno dobro sarađuju s Devicom. Takođe, Lav može da bude vrlo zabavan za Device i pomogne im da prestanu da budu toliko kritične.

Vaga i Škorpija

Kako Merkur i Venera putuju vrlo blizu Sunca, obično postoji dosta Vaga s položajima Škorpije, i obrnuto. To olakšava ovu vezu, a prisutne su i mnoge prednosti. Vaga će uneti romantiku u vezu, dok će Škorpija uneti strast. Odmah će osetiti privlačnost i uživaće istražujući jedno drugo.

 Vodolija i Rak

Tradicionalno, ova dva znaka ne funkcionišu dobro zajedno. Rak je topao i nežan u vezama, dok su Vodolije distancirane. Međutim, Rak je možda upravo ono što Vodoliji treba. Rak izvlači osetljivost iz svih osoba koje sreće i podstiče ih da se osećaju dovoljno sigurno da se smeju i plaču, a to može da bude katarzično za hladnu Vodoliju. Vodolije će takođe pomoći tradicionalnijim Rakovima da drugačije gledaju na svet. Kao i svaka kombinacija horoskopskih znakova, i ovo dvoje moraće da se potrude da pronađu zlatnu sredinu koja odgovara oboma. Sve u svemu, imaju mnogo toga da nauče jedno od drugog.

Ribe i Strelčevi

Ribe i Strelčevi primeri su dva znaka koja imaju vruću seksualnu napetost zbog iritacije koju osećaju jedno prema drugom. Strelac Ribama deluje previše nezrelo i nepromišljeno, dok Ribe mogu izgledati previše čudno Strelčevima. Mnogo će se svađati, ali nešto će ih uvek terati da se vrate jedno drugom. I Ribe i Strelčevi takođe imaju vezu s Jupiterom, što dodatno učvršćuje njihovu vezu.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR