Glas Javnosti

I MEĐU NJIMA IMA ONIH KOJI LAŽU: Da li su vaše planete U ZNAKU ISTINE ILI LAŽI i koji ZNACI se najviše služe OBMANAMA?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop je mnogima relevantna smernica za poteze koje povlače u životu, najčešće na ljubavnom i poslovnom planu. U tom lavirintu uspeha, iskrenosti i obmane, često poželimo da prozremo nečiju dobro upakovanu laž. Možda nam horoskop i tu može pomoći, a prema astrolozima, ovo su znakovi koji najviše lažu.

Blizanci

Ljudi ovog horoskopskog znaka često nisu iskreni prema partneru. Oni poštuju tuđe emocije toliko da ne žele da povrede druge ljude ni po koju cenu. Zato, ponekad lažu samo kako bi sačuvali "mir u kući".

Ribe

Ribe vole svoje partnere, ali istovremeno se ustručavaju da traže nešto od njih kada im je potrebno. Pokušavajući indirektno da stave do znanja partneru šta žele, često pribegavaju strategijama koje podrazumevaju i laži.

Vaga

Veoma su šarmantni, pa je problem što ponekad i preteraju, koristeći svoju harizmu da manipulišu ljudima. Možda ne bi billo loše da se malo ohrabre u ljubavnim odnosima, a ne da izbegavaju konfrontaciju po svaku cenu.

Rak

Rakovima je često teško da se suoče sa realnošću. Zbog toga se desi da lažu i sebe, a samim tim i partnera. Međutim, često to nisu "krupne" laži, pa osim nekoliko manjih neprijatnosti, teško da će naškoditi vezi trajno.

Vodolija

Njihova mašta omogućava im da smisle veoma dobre laži. Ipak, kada dođe do dela gde treba i da ih upotrebe, tu nastaje problem. Bez obzira na bujnu maštu, nisu tako vešti u laganju, pa se često stvari zakomplikuju i Vodolije se "umrse" u sopstvene izmišljotine.

(Glas javnosti/B92.net)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR