Glas Javnosti

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KADA POPIJU KOJU ČAŠU VIŠE: Device gube SAMOKONTROLU, a Škorpijama zabraniti RAKIJU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskopski znak u kome smo rođeni, mnogo toga može da otkrije o nama. Raspored zvezda takođe može da vam predoči i to kako reagujete ako se ponekad malo više opustite.

Ovan

Kad se provodi, provodi se za sve pare. Često zna da pretera sa alkoholom, pogotovo ako ga neko izazove.

Ukoliko se igraju igre poput cugopola, ne odustaje dok ne pobedi sve. Ili dok ne padne pod sto, što je realniji ishod. Fajront je reč koja ne postoji u njegovom rečniku - zabava se završava kad on to kaže.

Bik

Bikovi vole da piju natenane, polako. Ne izazivajte ih da eksiraju pića, jer pijani Bik je onaj koji proliva crveno vino po belom tepihu i priča degutantne viceve.

Ipak, njegova divlja strana ne mora biti isključivo iritantna ili neugodna. Odvedite ga na karaoke ili plesni podijum i čeka vas ludi, nezaboravni provod.

Blizanci

Raskalašni Blizanci obožavaju da potegnu iz flaše, ali na njima ćete teško primetiti da su pijani. Oni su i trezni uvek pričljivi, druželjubivi i u centru pažnje, a alkohol samo to naglašava. Besomučno flertuju, nekada i sa više osoba istovremeno.

Izgleda kao da alkohol ne deluje na njih, sve do trenutka kada vas odjednom iznenade – ili su previše pijani da se pomere sa mesta, ili vam pokažu svu "lepotu svog unutrašnjeg bića" povraćajući po vama.

Rak

Tugaljivi Rak i alkohol često nisu dobra kombinacija. Svaka pesma ga pogađa, lomi čaše, seče vene... Dobro, ne baš bukvalno, ali može baš da baci u bedak celu ekipu kada popije koju čašicu više. Telefon mu uzmite obavezno, zvaće sve bivše i kojih se seća i kojih ne i pevaće im tužne pesme.

Kad se otrezni, vraća hladnu fasadu i kulira ljude koje je u smarao svom alkoholisanju. Da zaključimo - ako ste veseli i želite da zadržite takvo raspoloženje, ne pijte sa Rakom! Ako ste i sami emotivni i hoćete da se isplačete kao čovek, Rak je idealan partner za alkoholisanje.

Lav

Oni vole da piju i plešu. Ipak, posle koje čašice previše gube svoje klasično dostojanstvo, često i osećaj za ravnotežu, nesvesno podižu glas kada priča, postaju osetljivi.

Teško ćete ih naterati ne neku glupost, a ako vam to i uspe, očekujte osvetu mamurnog Lava.

Devica

Zbog urođenog puritanizma piju manje od drugih znakova, ali i među njima ima onih "navučenih" na organsko vino ili konjak. Poznate po svojoj samokontroli, nju gube uz koju čašicu više, što ih užasava, pa zato retko piju.

Alkohol u njim oslobađa divlju zver koja inače čuči negde dobro skrivena, a pribrana Devica to ne može.

Vaga

Vaga će uvek isticati da pije samo u društvu, a kada joj napomenete da pije svaki dan, izvlačiće se na veliki broj prijatelja koji je teraju da izlazi. One uživaju u druženju i zabavama, a alkohol kao najbolji društveni pokretač nije im ni malo stran.

Samokontrola je njihov najveći problem, što ih košta jakih mamurluka, bolnih raskida veza, preljuba, prevara i svađa - jednom kada im se pamćenje vrati.

Škorpija

Najgore što možete reći Škorpiji jeste da je popila previše, jer tek tada neće stati i gledaće vas s mržnjom dok god ne padne u nesvest. Škorpije vole da piju i ako vam to smeta, sklonite se od njih.

Izgleda kao da u alkoholu tragaju za nečim, ali osim kada ne navale na rakiju odlično su društvo za uživanje u piću. Veseljaci, odlični sagovornici i pravi zavodnici. Ipak, pijte samo sa Škorpijama kojima ste dragi.

Strelac

Nakon par čašica, Strelac će vam ispričati sve tajne koje zna, bilo svoje, bilo tuđe. Zato ne piju toliko često, a kada popiju koju, trude se da ne prelaze granicu. Mogu da budu veoma zabavni, ali mogu da budu i veoma dosadni i zbog toga da vam pokvare raspoloženje.

To zavisi od mnogo faktora - da li se Strelac naspavao, da li je zaginuo na poslu, da li se nervirao… Ako mu je dan prošao dobro, dobre su prognoze da će se i noć nastaviti u istom smeru. U suprotnom, nije mu strano da zaspi na stolu.

Jarac

Praktičnom, ukočenom i poslovnom Jarcu, alkohol je neophodan stimulans da bi se opustio. Zato kada ga uhvati, postaje pravi zabavnjak i srce zabave. Mada, teško da ćete ga naterati da pije ako ujutru ima poslovni sastanak, ili je nanjušio nekoga u baru u kome vidi partnera za biznis.

Vodolija

Srce svake zabave, druželjubiva Vodolija može biti veoma zabavna kada popije. Đuska, priča sa svima, vesela je, pozitivna i svoju energiju prenosi na okolinu. Ipak, takva je dok je pripita. Vodolije imaju taj problem da ih piće ne hvata odmah, pa onda pošalju drugu čašicu žestine da vidi gde je zalutala ona prva, treću da vidi što se druga ne javlja, četvrtu da vide gde je sad treća otišla...

Tako gube kontrolu i popiju više nego što mogu da podnesu. Baš pijana Vodolija postaje mnogo tvrdoglava, hvati se jedne stvari i ne pušta. Obično je to da se ide negde dalje, iako se jedva drži na nogama i zora je uveliko svanula.

Ribe

Ribe su sklone porocima svih vrsta. Ne samo da Ribe vole da otputuju u svoj svet mašte, već jako brzo razviju otpornost na sve opijate, pa i na alkohol.

Ako pijete s Ribama nikad ne možete znati kako će to završiti, a ako budete pratili njihov tempo, verovatno će vam to veče ostati u magli.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR