Glas Javnosti

HOROSKOPSKI ZNAK koji će od MAJA uživati u izobilju novca

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovaj hroskopski znak može ostvariti veliki uspeh na polju finansija!

Uz trud i angažovanje na polsu, u projektima, u maju se mogu posvetiti rešavanju finansijskih problema OVNOVI.

Ovan bi u maju trebalo da potraži mogućnosti za poboljšanje, jer je ovo najbolje vreme za ostvarivanje profita. Ali, važno je da , ukoliko se pojavi prilika, odmah ne podlegnete velikim troškovima i nepotrebnim kupovinama.

Ovo je jedan od njvatrenijih znakova. Glavne osobine karaktera koje su svojstvene Ovnu su: harizma, inicijativa, odlučnost, energija, samopouzdanje, hrabrost, snažna volja i nezavisnost.

Kao prvi znak zodijaka, Ovnovi vole da iniciraju i izuizetno se posvete poslovnim aktivnostima, često se smatraju liderima. Ovo je delimično zbog uticaja Marsa. Kao planeta želje, akcije i vatre, Mars je povezan sa osobinama Ovna.

Njegov element je vatra, njegov simbol je Ovan. Poznati po svojoj vatrenoj i brzopletoj energiji, Ovnovi često troše svoj novac, jednako brzo kao što su ga i zaradili. Njihova impulsivna potrošnja može ih dovesti do čestog monetarnog pada, što dovodi do toga da preispitaju svoje kupovine, što ih čini kraljicama povratka na finansijske zelene grane.

Ali kada razmotre finansije, posvete se očuvanju novca i osveste koliko je važno da uštede ili pametno da ulože, mogu ostvariti veliki uspeh. Baš takva energija prvi znak Zodijaka može očekivati u maju mesecu.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR