Glas Javnosti

Horoskopski znak ko ji se odmah uhvati ukoštac sa problemima, a koga problemi "pojedu"?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Još jedan ponedeljak je pred nama, i nova radna nedelja, a nakon nekoliko dana odmora, većina se sprema za novu "turu" spresije, haosa, jurcanja... Činjenica je da ne postoji osoba koja nikad nema probleme sa stresom (ako postoji, svaka čast, neka podeli recept sa nama), a astrolozi tvrde da svaki znak reaguje drugačije, na sebi svojstven način kada je pod pritiskom.

Ован

Овнови су познати по свом храбру и борбеном духу. Стрес? Какав стрес? Ован ће се суочити с којом ситуацијом као вођа и борац. Често ће бити у првим редовима да се носи с проблемима. Ако се питате како Ован реагује на стрес, само погледајте његову ратничку позу и незаустављиву енергију.

бик

Бикови су познати по свом опуштеном и мирном приступу животу. Стрес? Ма дајте, ништа што добар "џанк фуд" и излежавање не могу да реше. Ако сте у потрази за Биком у временима кризе, вероватно ћете пронаћи како уживате у масажи или кувате нешто укусно у свом шармантном кухињском кутку. Наиме, за Бика, решење за стрес је једноставно - удобност и уживање. 

Близанци

Близанци су познати по својој знатижељи и брзом размишљању. Они ће се суочити са јединственим стресом на свој начин - пружајући духовите коментаре, организујући виртуелне друштвене сусрете и користећи своју оштроумност како би учинили стресно искуство подношљивијим. Ако тражите Близанца у временима кризе, врло брзо ћете пронаћи како се спрда с пријатељима на видеопозиву.

рак

Ракови су познати по својој осетљивости и емоционалној дубини. Они ће се носити са стресом на јединствен начин - дозвољавајући да осетите своје емоције у потпуности. Можда ћете их пронаћи склупчане на њиховом омиљеном месту или чак и под столом, или на кревету уз шољицу топлог напитка у рукама, док гледају тужне филмове или слушају срцепарајуће шетње.

опрати

Лав ће се носити са стресом тако што влада ситуацијом. Можда ћете пронаћи како држи инспиративне говоре себи и другима, како решава проблеме непоколебљивом одлучношћу и како зрачи самопоуздањем док пролази кроз изазовне ситуације. За Лава је стрес само још једна прилика да покаже своју краљевску нарав.

Девица

Девице су познате по својој аналитичности и организационим вештинама. Стрес? То је само још један изазов за решавање. Уређај ће се носити са стресом на начин да анализира ситуацију до најважнијих детаља, прави планове и организује све што је потребно како би стресна ситуација била под њиховом контролом.

Вага

Ваге су познате по својој жељи за хармонијом и равнотежом. Оне ће се носити са стресом тако што ће тражити компромис и успоставити хармонију у својој околини. Можда ћете их пронаћи како разговарају са обе стране, траже решење и покушавају да смире напетост између супротстављених страна.

Скорпија

Шкорпије су познате по својој интензивности и страсти. Шкорпија ће се носити са стресом тако што ће се суочити с њим храбро, ићи дубље у проблем и тражити решења с одлучношћу. Можда ће чак употребити свој легендарни шкорпионски осећај за истраживање и откривање скривених аспеката стресне ситуације. За Шкорпију храброст и страст су кључни у суочавању са стресом, макар то значило и да поломи све пред собом.

Стрелац

Стрелчеви су познати по својој авантуристичкој природи и оптимизму. Стрелац ће се носити са стресом тако што ће тражити нове авантуре, нове идеје и нове перспективе како би се суочили са изазовима. Или ће се једноставно само добро извикати и то је то!

Јарац

Јарчеви су познати по својој упорности и дисциплини. Јарац ће се носити са стресом тако што ће се усредити на циљеве, организовати планове и радити марљиво како би савладао изазове. Наћи ћете их како раде на својим пројектима, усавршавају своје вештине или постављају нове циљеве како би се усмерили према успеху чак иу стресним ситуацијама.

Водолија

Водолије су познате по својој независности и оригиналности. Водолија ће се носити са стресом тражећи оригинална решења изван оквира устаљених приступа. Можда ћете их пронаћи док се удружује са истомишљеницима размењујући идеје и размишљајући изван традиционалних начина суочавања са изазовима.

рибе

Рибе су познате по својој саосећајној природи и интуицији. Рибе ће се носити са стресом повезујући се са својим осећањима, користећи своју интуицију и разумевање како би се носили са изазовима. Можда ће чак користити своју саосећајну природу како би пружили подршку другима у стресним ситуацијама. Ипак, овај знак стрес ће решити или спавањем, или ће се добро исплакати и биће као нови.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR