Glas Javnosti

HOROSKOPSKI ZNACI ZA VOLANOM: Evo ko svira, a ko zvoca i ko je najbolji, a ko najgori vozač

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Dok se večita borba polova ko je bolji vozač muškarc ili žena nikada neće završiti, jeste li zapitali ko je najbolji najbolji  po zodijaku.

Za dobre vozače, vožnja je uobičajena radnja koja zahteva stalno donošenje odluka i koja ponekad može da bude i stresna, ali da li ste znali da je  to kako ćete se ponašati za volanom zapisano u zvezdama?

Bez obzira verujete li u horoskop I da li je on za vas  zabava ili nešto više, moglo bi vas da vas zanima šta vaš horoskopski znak kaže o vašim vozačkim sposobnostima. Možda ćete se samo dobro nasmejati, a možda ćete prepoznati sebe ili neku nekog bliskog.

OVAN

Osobe rođene u ovom znaku na putu su hrabri i neumorni vozači koji ne analiziraju svoje vozačke odluke. Međutim, kod Ovnova postoji rizik da u nekom trenutku pokažu karakteristike agresivnog vozača zbog njihove ponekad preterane samouverenosti. Među te osobine spadaju, između ostalog, vožnja iznad ograničene brzine i učestala upotreba sirene.

Foto: Pixabay

BIK

Bikovi su odlučne i fokusirane osobe koje u vožnji drže pogled na putu i ne daju da im odvuče oažnja. Međutim, zbog njihove tvrdoglavosti i posesivnosti ponekad mogu da se naljute na drugog vozača kada im na primer ukradu parking mesto.

BLIZANCI

Osobe rođene u ovom znaku retko se umaraju za volanom, a osim toga sjajni su suvozači na putovanjima jer pomažu vozaču. S druge strane, zbog njihove brbljivosti i manjka pažnje, lako ih je omesti za vreme vožnje. Ako se voze sami posežu za mobilnim kako bi nazvali nekog to je jače od njih.

Foto: Pixabay

RAK

Obzirom da pouzdani Rak retko kasni, uvek na putovanja kreće na vreme tako da se ne događaju trenuci u kojima mora da juri i vozi opasno da bi stigao na vreme. Osobe rođene u ovom znaku za volanom su pouzdane, odgovorne  i poštuju saobraćajne znake.

Rakovi su i jako osjetljivi na kritike pa i vozači moraju da rade na tome da akcije drugih vozača shvtaju manje lično.

LAV

Osobe rođene u znaku Lava su samouverene i hrabre, a s obzirom da su i lideri uvek su prvi izbor kada se bira tko bi trebao da sedne za volan.

Foto: Pixabay

,Zna" da nagazi" po gasu i ponekad se u svojoj glavi trka s ostalim vozačima u nastojanju da "pobedi".

DEVICA

Oprezne Device vrlo su pažljivi vozači. Neprestano proučavaju put ne bi li predupredili opasnost. Vrlo su kritične prema drugim vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju.

VAGA

Vage su kooperativni i milostivi vozači koji su Spremni da podele put as motoristima i biciklistima. Mana vozača Vaga je što su s vremena na vreme neodlučne za volanom i trebalo bi ubrzaju donošenje odluka tokom vožnje, piše zadovoljn.hr.

Foto: Pixabay

ŠKORPION

Osobe rođene u ovom znaku poznate su po snalažljivosti i oštrini pa između ostalog bez problema krstare i zeznutim drumovima. Škorpioni su odlični vozači sve dok se ne osete uvređenima. Tada postaju zlonamerni i agresivni u vožnji.

STRIELAC

Strielci su energični, optimistični i korisni i kao takvi uvek daju najbolje savete. Osobe rođene u ovom znaku prve će se zaustaviti kako bi pomogle drugom vozaču u nevolji.

Foto: Pixabay

Mogu biti i jako nefleksibilne. pre će se držati lošeg izbora i čekati u gužvi, nego priznati da su pogrešili.

JARAC

Pouzade i praktične, osobe rođene u ovom znaku retko kasne i uvek ostave dovoljno vremena za putovanja automobilom. Nisu impulsivni i ne rizikuju tokom vožnje. Osobe rođene u ovom znaku znaju da budu nervozne i sumnjičave zbog čega teško veruju savetima drugih ljudi jer i u životu i na drumu slede samo svoj put.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Inteligentni i avanturistički nastrojene vodolije uvek znaju na lukav način da  izbegnu saobraćajne gužve i osmisle nove prečice. Imaju buntovnu stranu koja može da ih dovede u nevolju jer ponekad prečice uključuju nedozvoljena skretanja i vožnju iznad dozvoljene brzine.

RIBE

Osobe rođene u znaku Ribe su nežne, strpljive i tolerantne pa su i prema drugim vozačima dobronamerne i najmanja je verovatnoće da će pokazati bes na putu. S obzirom da su pomalo pasivne, Ribama nedostaje brzina u  donošenju odluka koja je važna kod dobrog vozača pa njihov preveliki oprez može da izazovei haos u saobraćaju i zbuni druge vozače.

Foto: Pixabay

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR