Glas Javnosti

Horoskopski znaci u spavaćoj sobi i vezi (4. deo)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Neki su ekcentrični i vole neobične stvari, neki su temeljni, a neki izdržljivi. Evo kako zvezde ocenjuju ljubavni učinak među zodijačkom družinom i kakav je koji horoskopski znak ljubavnik i koliko je vešt u krevetu, a kakav van njega.

Strelac - slobodan duh

Strelca krasi kombinacija nespretnosti i optimizma. Naime, postoji velika mogućnost da u baru sruši barem jednu čašu, a da pritom deluje kao da mu nije neprijatno. Muškarci Strelci su najduhovniji zodijački znak i odmor vole da provode dalje od turističkih centara u uskom krugu ljudi.
Velikodušan, sklon avanturizmu i izuzetno zabavan.
Brzopletsot i razmetljivost, posebno sa kreditnim karticama.
Poštujte njegovu samostalnost i nemojte da pokušavate da se brinete o njemu. Strelac se hrani rizikom, a poigravanje s tuđim osećanjima je njegova najdraža igra. Čak i oni jednostavniji Strelci su velikodušni, impulsivni i inspirativni.
Njegovu nespretnost u krevetu spašava njegov entuzijazam i maštovitost.

Jarac - veliki poduzetnik

Jarčeve odlikuje savršeno, mada koščato telo.
Odličan otac, pouzdan, zaštitinički nastrojen i jak.
Ako može iskoristiće vas za profesionalni i socijalni proboj. Dakle, na prvom mestu je posao, na drugom porodica, a na trećem - ako imate sreće, vi.
Pokažite poštovanje, ali se izborite i za ravnopravnost. Nakon što prihvatite da mu je posao najvažnija stvar u životu, shvatićete da se pored vas nalazi vrlo pouzdana osoba. Ako baci oko na vas, njegovi napadi neće prestati dok ne postanete njegova.

U najgorem slučaju, malo je inhibiran u krevetu. U najboljem slučaju, trudiće se dok ne dosegne savršenstvo.

Vodolija - gospodin čudak

 Vodoliju mnogo više interesuje šta se dešava u vašoj glavi nego vaš izgled. Možete da ga prepoznate po izražajnim obrvama koji njegov pogled čine ozbiljnim.
Vodolije veze, a posebno one sa ženama, doživljavaju kao potpuno ravnopravni odnos. od svojih partnerki očekuju da budu "svoje". naravno, pri tome ne smeju da budu, odnosno da pokazuju veliku emotivnost. Emotivno su nepismeni. Naime, Vodolije smatraju da su osećanja iracionalna stvar.
Nemojte ga nikada nazvati u vreme kad ste se dogovorili, jer Vodolije najviše od svega vole izazov.
Bez obzira na situaciju, Vodolija će uvek da uradi ono što želi i kada želi.
Svoje i tuđe emocije secira hladno, poput hirurga.
Pomalo nastran u krevetu, bez velike želje i volje za promenom.

Ribe - romantičari

Muškarci Ribe izvrsni kameleoni. S muškarcima će biti muškarci, a sa ženama, žene. Maštovitost, hipersenzibilnost i hedonizam. Potpuno razume vaše potrebe.
Oprez jer im je vladar Neptun, planeta varljivosti. Verujte mu dokle god možete da se okrenete i mirna srca odete. Baš u trenutku kada pomislite da ih konačno posedujete, oni bi mogli da vas uvere u suprotno.
Nepopravljivi sanjari i romantičari oduševiće izabranicu svog srca malim poklonom od srca, povodom godišnjice prvog poljupca.

Dobri su u krevetu skoro kao Škorpioni. Zato neće biti retkost da završite u krevetu s njima u petak uveče, a iz kreveta ustanete u ponedeljak ujutro.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR