Glas Javnosti

Horoskopski znaci u spavaćoj sobi i vezi (3. deo)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Neki su ekcentrični i vole neobične stvari, neki su temeljni, a neki izdržljivi. Evo kako zvezde ocnenjuju ljubavni učinak među zodijačkom družinom i kakav je koji horoskopski znak ljubavnik i koliko je vešt u krevetu, a kakav van njega.

Vaga - samodopadljivi šminker

Elegantna Vaga sreće se u šik restoranima i umetničkim galerijama. Skloniji su dugim vezama, nego kratkotrajnim avanturama.
Ne žele da se svađaju, ali ni oštrije raspravljanje ne dolazi u obzir. Stilista i lični fitnes trener mogao bi vam pomoći da osvojite muškarca Vagu. U svakom slučaju, nemojte da mu se pojavljujete pred očima s nesređenom bikini zonom.
Opasne i strastvene situacije za njega predstavljaju napor. Vagama vlada planeta Venera, dakle planeta ljubavi. Zato, nećete pogrešiti ako priredite ukusnu večeru sa cvećem i svećama.
Vage baš ne vole da se trude, pa je obično u krevetu sve u vašim rukama. Pritom ne smete da zaboravite da uvučete stomak.

 Škorpija - seks mašina

S prodornim pogledom poput rentgenskih zraka, mogao bi da vas izbaci iz takta. Naime, on ne zna da nije pristojno buljiti u žene.
Iako deluju kul dok im pričate o svojim prošlim vezama, Škorpije su izuzetno ljubomorne i posesivne.
S obzirom da fleksibilnost nije njihova vrlina, budite popustljivi. Izuzetno je lojalan. Kad jednom odluči da ste vi savršena osoba, velike su šanse da to tako i ostane. Ocena 4. Intenzitet njegove požude vama je sasvim neodoljiv.
U krevetu - pravi talenat. Nakon samo jedne noći sa Škorpionom ništa više neće biti kao pre. Najbolji su tihi i introvertni Škorpioni.

 Strelac - slobodan duh

 Strelca krasi kombinacija nespretnosti i optimizma. Naime, postoji velika mogućnost da u baru sruši barem jednu čašu, a da pritom deluje kao da mu nije neprijatno. Muškarci Strelci su najduhovniji zodijački znak i odmor vole da provode dalje od turističkih centara u uskom krugu ljudi.
Velikodušan, sklon avanturizmu i izuzetno zabavan.
Brzopletsot i razmetljivost, posebno sa kreditnim karticama.
Poštujte njegovu samostalnost i nemojte da pokušavate da se brinete o njemu. Strelac se hrani rizikom, a poigravanje s tuđim osećanjima je njegova najdraža igra. Čak i oni jednostavniji Strelci su velikodušni, impulsivni i inspirativni.
Njegovu nespretnost u krevetu spašava njegov entuzijazam i maštovitost.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR