Glas Javnosti

Horoskopski znaci u spavaćoj sobi i vezi (2. deo)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Neki su ekcentrični i vole neobične stvari, neki su temeljni, a neki izdržljivi. Evo kako zvezde ocnenjuju ljubavni učinak među zodijačkom družinom i kakav je koji horoskopski znak ljubavnik i koliko je vešt u krevetu, a kakav van njega.

Rak  - osećajna duša

Brižan izgled i sramežljiv osmeh otkriće vam pravog Raka baš kao i njegovo obožavanje majke. Ženska strana Raka čini ga idealnim za grljenje i maženje.
Često menja raspoloženje. U jednom trenutku je srećan i prijatan, dok u drugom može da vas ubije pogledom. Kuvajte mu jela koja mu je pripremala njegova majka, ali se pritom nemojte zanositi idejom da ćete nadmašiti njene kulinarske sposobnosti. U svakoj prilici pokažite brigu za muškarca Raka, jer vam to jedino može osigurati dugotrajnu i stabilnu vezu.
Zalepiće se za vas poput prilepka. Nije li upravo to ono što se traži? Više je sentimentalan nego romantičan, pre brižan otac nego dobar muž.
Senzualan, nežan i taktičan. Većina muških Rakova ne može da odoli trudnim ženama.

 

Lav - harizmatični kralj

 Uvek u centru dešavanja, odnosno pažnje. Lavovi obično imaju gustu i sjajnu kosu. Zna kako da učini ženu srećnom i zadovoljnom. Najbolji aspekt njegove ličnosto je ljudska toplina.
Arogantan je i hvalisav. Nije baš neki liberalan tip. Budite odani i probajte da prikrijete svoju samostalnost. Nemojte da pokušavate da ga promenite i ne propuštajte priliku da ga pohvalite. Ako vam Lavovi obećaju da će vas nazvati, onda će to zaista i uraditi. Ako poklanjanje skupih stvarčica smatrate romantičnim, bićete i više nego zadovoljni.
Strastven i sklon eksperimentiranju u krevetu. Ipak, nemojte zaboraviti da celu stvar propratite jednim aplauzom.

 

Devica - pronicljivi gospodin

Pantalone uredno ispeglane na crtu, grize nokte, zabrinutog pogleda. Muškarci Device najčešće deluju mlađe nego što jesu po godinama. Neprestano radi na sebi u psihičkom i fizičkom smislu. Veliki kritičar. Kako biste izdržali njegovu kritiku, potreban vam je smisao za humor, i to u velikim količinama. Device ne podnose suze i ispade besa, zato s njima treba mirno razgovarati i strpljivo slušati njihove savete.
S obzirom na uticaj Merkura, muškarci Device menjaju svoje mišljenje vrlo često. Ako vam je romantično da vas neko hrani i tera da vežbate, onda je to to. Previše se kontroliše da bi zaista mogao da uživa u seksu i pružiti užitak partnerki.

Neki su ekcentrični i vole neobične stvari, neki su temeljni, a neki izdržljivi. Evo kako zvezde ocnenjuju ljubavni učinak među zodijačkom družinom i kakav je koji horoskopski znak ljubavnik i koliko je vešt u krevetu, a kakav van njega.

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR